marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio conduce o masina de 3 milioane de dolari in filmul Marele Gatsby

Leonardo DiCaprio si Tobey Maguire au fost fotografiati in Australia pe platourile de filmare de la Marele Gatsby intr-o masina legendara de 3 milioane de dolari.

Leonardo DiCaprio conduce o masina de 3 milioane de dolari in filmul Marele Gatsby

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Masina, un Duesenberg decapotabil din 1929, a fost transportata pana in Sydney cu vaporul de la un muzeu din SUA si este evaluata la 3 miloane de dolari.


Automobilul reprezinta in anii '30 cam ce este in zilele noastre un Bugatti Veyron. Clark Gable, Al Capone, Howard Hughes si Mae West aveau astfel de modele in perioada interbelica.


Masina va fi condusa in film de Leonardo DiCaprio care interpreteaza rolul lui Jay Gatsby in ecranizarea celebrului roman al lui F. Scott Fitzgerald ( numit al doilea cel mai bun roman din secolul 20).


Filmarile vor incepe in aceasta saptamana in Australia. Marele Gatsby are parte de o distributie exceptionala: Joel Edgerton este Tom Buchanan, Tobey Maguire este naratorul, Nick Carraway, Carey Mulligan fiind sotia milionarului Tom (Daisy Buchannan) si Isla Fisher este Myrtle Wilson, femeia cu care Tom are o aventura. Filmul are un buget de 150 de milioane de dolari si este regizat de Baz Luhrmann, nominalizat la Oscar in 2002 pentru Moulin Rouge!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies