marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Matthew McConaughey de la filmarile pentru "Gold". Actorul reuseste inca o transformare spectaculoasa

Matthew McConaughey, premiat cu trofeul Oscar acum doi ani, pentru interpretarea din Dallas Buyers Club, isi impresioneaza fanii din nou.

Primele imagini cu Matthew McConaughey de la filmarile pentru Gold . Actorul reuseste inca o transformare spectaculoasa

Actorul a fost surprins in New York, la filmarile noii productiei, "Gold". Matthew McConaughey a trecut prin multe transformari fizice de-a lungul carierei si o mai face inca o data.

 

 

Daca in "Dallas Buyers Club" slabise enorm de mult pentru a interpreta rolul unui bolnav de SIDA, iar in Magic Mike isi etala trupul plin de muschi, in "Gold" Matthew McConaughey este foarte greu de recunoscut. Vizibil ingrasat, cu chelie, intr-un costum maro, McConaughey arata mult mai imbatranit.

 

In "Gold", Matthew McConaughey joaca rolul omului de afaceri Kenny Wells, care face echipa cu geologistul Michael Acosta (Edgar Ramirez) si pornesc in cautarea aurului in jungla indoneziana.

"Gold" va fi lansat in cinematografe in 2016.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies