marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din thrillerul Jack Ryan, film in care Kevin Costner si Chris Pine lupta pentru a impiedica un atac terorist

Dupa o perioada de cativa ani in care nu a mai reusit sa iasa in evidenta pe plan profesional, Kevin Costner revine in forta cu doua proiecte impresionante pentru anul 2013.

Primele imagini din thrillerul Jack Ryan, film in care Kevin Costner si Chris Pine lupta pentru a impiedica un atac terorist

 

Vezi galerie foto

 

Man of Steel si Jack Ryan sunt cele doua filme in care Kevin Costner va fi protagonistul principal, ultimul dintre acestea fiind un thriller de actiune regizat de Kenneth Branagh. Cu o distributie de exceptie din care fac parte Chris Pine (Star Trek, Just My Luck, Unstoppable, This Means War), Kenneth Branagh, Kevin Costner si Keira Knightley, Jack Ryan se anunta a fi una dintre cele mai asteptate productii ale finalului lui 2013.

 

Jack Ryan, care se va lansa pe 25 decembrie 2013, este un thriller despre un fost soldat devenit analist financiar pe piata economica din Moscova, interpretat de Chris Pine, care descopera un complot murdar pus la cale de angajatorul sau pentru a subrezi economia Statelor Unite ale Americii. Acesta este nevoit sa lupte in contra timp pentru a impiedica un eventual atact terorist, dar si pentru a-si salva sotia, care va fi interpretata de Keira Knightley.

 

 

Kevin Costner va juca rolul lui William Harper, un legendar agent CIA care il ajuta pe Jack Ryan si  devine mentorul sau. La cateva zile de la inceputul filmarilor, producatorii au lansat si primele fotografii de pe platouri, fotografii in care Pine si Costner sunt surprinsi in plina actiune. In varsta de 57 de ani, Kevin Costner pare intr-o forma mai buna ca niciodata, dovada fiind pozele in care apare imbracat precum un agent CIA, pregatit sa intervina in orice moment.

 

Filmul este un prequel la seria de carti Jack Ryan, scrisa de Tom Clancy. In filme inspirate de romanele acestuia au mai jucat Ben Affleck (The Sum of All Fears), Alec Baldwin (The Hunt for Red October) sau Harrison Ford (Patriot Games, Clear and Present Danger). 

 


Tot in 2013, Kevin Costner va aparea si in Man of Steel, acolo unde va juca rolul lui Jonathan Kent, tatal adoptiv al lui Superman. Filmul se va lansa pe 14 iunie 2013, iar din distributia lui mai fac parte Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Russel Crowe si Diane Lane.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies