marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Producatorul Joe Roth dezvaluie secretele mega productiei Maleficent: de ce a ales-o pe Angelina Jolie sa aduca la viata un personaj infricosator si legendar in istoria Disney

Cea mai populara eroina negativa este adusa la viata in cel am ambitios film Disney. Angelina Jolie va fermeca dar si infricosa milioane de fani cu a sa vraja. Producatorul Joe Roth a dezvaluit secretele mega productiei, de ce a ales sa faca acest film si de ce este unic. Filmul se lanseaza in format 3D si 3D Imax si este adus in Romania de Forum Film.

Producatorul Joe Roth dezvaluie secretele mega productiei Maleficent: de ce a ales-o pe Angelina Jolie sa aduca la viata un personaj infricosator si legendar in istoria Disney


Joe Roth, un producator cu istorie la Hollywood, care a lucrat la filme ca The Mona Lisa Smile, Alice in Wonderland,  Oz the Great and Powerful sau  Snow White and the Huntsman, a fost atras imediat de acest proiect. Cel mai mult a contat faptul ca lucreaza pentru Disney, dar si implicare scenaristei Linda Woolverton si a Angelinei Jolie.
 

 

 

 

 

 

"Ca producator, incerci sa gasesti relatia perfecta intre producatori si toti ceilalati. Uneori nu se intampla asa, dar in acest caz a fost ca o casnicie perfecta. Nu puteam rata aceasta oportunitate de a lucra cu acesti oameni minunati. Lucram cu cea mai buna companie din lume in acest domeniu, avem o scenarista de prima mana si cea mai celebra actrita din lume implicata, asa ca era imposibil sa nu vreau sa fac acest proiect.


Joe Roth a luat foarte in serios responsabilitatea de a o aduce la viata pe temuta Maleficent. "Maleficent este un personaj important, la fel si Frumoasa Adormita, si ne-am zis de la inceput ca trebuie sa ne facem treaba, astfel incat aceste personaje sa ramana in istorie. Maleficent este un personaj foarte important si pentru universul Disney" a mai spus acesta.

 



Roth a gasit si regizorul perfect, Robert Stromberg. Acesta este debutul sau regizoral, insa a lucrat in echipa de productie la Avatar, pentru care a obtinut si un Oscar. "La acest gen de productia gigant din punct de vedere imi iau de obicei 6 luni de pregatire inainte. Am lucrat la mai multe filme cu Stomberg inainte si mi-am dat seama ca este facut pentru a regiza si asta m-a impins sa ii ofer proiectul" a declarat Roth.

Acesta a dezvaluti si de ce a ales-o pe Angelina Jolie. "Mi-am dat seama ca publicul decide cu mult inainte ca un film sa fie gata daca vor sa-l vada la cinema sau nu. Odata ce sunt pusi putin la curent cu cum va arata lumea, fie devin interesati, fie nu. Asa ca m-am gandit la Angelina Jolie pentru ca este o actrita talentata si curajoasa. Mi s-a parut potrivita si pentru abordarea noastra diferita, inclusiv la nivel vizual".
 

Producatorul a mers mai departe cu dezvaluririle si a explicat cum l-a impresionat Sharlto Copley, cel care il joaca pe Stefan. "Cred ca am vazut District 9 de cel putin 5 ori si de fiecare data ma uimea cat de bun era acest actor. Actorul stie cum sa creeze un personaj rau, dar si sa ii ofere o latura umana, care sa ofere simpatie. Ne-am bucurat enorm ca a terminat fix la timp filmarile pentru Elysium, cu Matt Damon, ca sa se poata alatura proiectului nostru."

Filmul are un final neasteptat, diferit de ceea ce stiu fanii, iar acestia se intreaba cum va decurge batalia finala. "Ultima scena, cea a bataliei epice, se va ridica la nivelul acestor filme  de genul blockbusterelor. Insa pastram valorile productiilor Disney, adica sa fie un film fresh, sa ofere ceva nou si sa vina cu o poveste din care toti pot invata ceva. Maleficent ne arata ca oricat de rau exista timp pentru schimbare si ca intr-un om rece ca gheata poata sa apara neasteptat iubirea adevarata."

 

 

 


„Maleficent”
exploreaza povestea nespusa a celui mai emblematic personaj negativ din basmul clasic „Frumoasa din padurea adormita”, dezvaluind elemente alte tradarii sale, care i-au impietrit, in cele din urma, inima sa pura. Condusa de razbunare si de o dorinta apriga de a proteja tinuturile parasite peste care stapaneste, Maleficent arunca un blestem nemilos si irevocabil asupra Aurorei, fiica nou-nascuta a regelui. Pe masura ce creste, Aurora este prinsa in mijlocul conflictului aprins dintre Regatul padurii, pe care l-a indragit, si Regatul oamenilor, care ii poarta mostenirea. Maleficent isi da seama ca Aurora ar putea detine cheia pentru pacea din tinut si este fortata sa ia masuri drastice, care vor schimba ambele lumi pentru totdeauna.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies