marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino: regizorul american si-a dat acordul pentru un remake al filmului Pulp Fiction, care l-a facut celebru in urma cu 19 ani

Quentin Tarantino a demonstrat ca nu este deloc orgolios si le-a dat "voie" unor studenti irlandezi sa faca un remake dupa Pulp Fiction, daca acestia isi doresc. Pulp Fiction este filmul care i-a adus celebritatea lui Quentin Tarantino, in 1994, iar din acel moment, Tarantino s-a impus ca un regizor sclipitor si original la Hollywood.

Quentin Tarantino: regizorul american si-a dat acordul pentru un remake al filmului Pulp Fiction, care l-a facut celebru in urma cu 19 ani

Doi studenti irlandezi, Eoin O’Leary si David Williams, au realizat un clip spoof  al filmului Pulp Fiction, clipul devenint un adevarat hit pe internet. Invitati alaturi de Quentin Tarantino in emisiunea The Graham Norton Show, cei doi i-au arata pardioa realizata de ei, in care Samuel L. Jackson si John Travolta discuta despre sendvisurile BigMac, in timp ce se plimba cu masina. Video-ul a strans deja 360.000 de vizualizari, intr-o luna iar creatorii sai au fost laudati de Tarantino.

 

"Este grozav. Sincer, i-as incuraja pe acesti doi tineri sa faca un remake total al filmului, mi-ar placea sa vad asa ceva. Aveti permisiunea mea" a spust Tarantino in emisiune la Graham Norton. Eoin, unul dintre cei care au realizat videoclipul a spus: "L-am urcat pe Youtube pentru ca am crezut ca e amuzant, si ca sa-l vada varul meu. Insa, el l-a tot dat pe internet si nu-mi vine sa cred ca a ajuns asa popular".

 


In aceasta perioada, regizorul de 49 de ani a fost in centrul atentiei promovandu-si noul sau film, Django Unchained nominalizat la 5 Oscaruri, inclusiv cel mai bun film.  Django Unchained este

Unele voci critice de peste Ocean au numit Django Unchained cel mai bun film despre sclavie facut vreodata. "Am vrut sa fac un film despre sclavie, iar actiunea sa nu fie plasat pe o alta planeta, ci sa aiba loc in lumea reala, insa sa folosesc un alt gen de film pentru a spune povestea" a declarat Tarantino. Unele imagini sunt greu de privit: sclavi sfasiati de caini sau obligati sa se bata intre ei pana se ucid.

 

 

 

 

Scris si regizat de Tarantino, Django Unchained il aduce pe Christoph Waltz in rolul lui Dr. King Schultz, un medic dentist de origine germana, devenit vanator de recompense in America sclavagista si care il va elibera pe sclavul Django (Jamie Foxx) pentru a-i captura pe criminalii frati Brittle. Schultz  ii promite acestuia libertate si ajutor pentru a-si salva sotia aflata in posesia unui nemilos stapan de sclavi pe nume Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) daca impreuna ii prind pe cei mai cautati criminali din Sud.


Calvin este stapanul conacului Candyland, un tinut demn de dispret aflat pe o plantatie din Mississippi unde sclavii de sex feminin sunt tratati ca obiect sexual si barbatii sunt fortati sa lupte intre ei. Calvin Candie este cel mai mare cosmar al sclavilor, iar Django trebuie sa recurga la metode neortodoxe ducand tratative cu mana dreapta a proprietarului Stephen (Samuel L. Jackson) pentru a-l neutraliza pe Calvin si pentru a-si recupera sotia captiva - Broomhilda (Kerry Washington).

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies