marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reactia lui Christopher Nolan dupa masacrul de la cinematograful din Colorado: decizia radicala pe care vor sa o ia producatorii ultimului film Batman

Dupa  doua zile de tacerea, regizorul filmului The Dark Knight Rises, Christopher Nolan rupe tacerea. Acesta e comentat pentru prima data atacul sangeros din cinematograful din Colorado, unde un tanar de 24 de ani a ucis 12 persoane si a ranit alte zeci de persoane in timpul unei vizionari de la miezul noptii a filmului The Dark Knight Rises.

Reactia lui Christopher Nolan dupa masacrul de la cinematograful din Colorado: decizia radicala pe care vor sa o ia producatorii ultimului film Batman

Intr-un comunicat oficial, despre care Nolan spune ca este din partea intregii echipe de actori si filmare de la The Dark Knight Rises, acesta si-a exprimat "tristetea profunda asupra acestei tragedii inexplicabile".

 

"Eu si  intreaga echipa  The Dark Knight Rises, vrem sa ne exprimam regretele profunde asupra acestei tragedii si suntem alaturi de intreaga comunitate din Aurora. Nu pot sa spun ca stiu detalii despre victime sau familiile acestora, insa stiu ca au fost aseara sa vada acest film. Cred ca filmul este una dintre cele mai frumoase arte in America si cred ca impartasirea unei povesti si mersul la film trebuie sa fie o placere.


Cinematograful este o a doua casa pentru mine si ideea ca un om sa imi violeze spatiul de relaxare si sa o faca intr-un mod barbar, ar fi devastatoare pentru mine. Nimic din ce am putea spune nu ar exprima ceea ce simtim cu adevarat in aceste clipe si nici nu ar alina durerea familiilor victimelor, insa gandurile noastre se indreapta numai catre ei" a spus Nolan in comunicatul de presa, conform HuffingtonPost.

 

 

In aceste momente, situatia filmului The Dark Knight Rises este neclara. Ieri a fost anulata premiera de la Paris, iar cei de la Warner Bros s-au adunat sa discute daca vor retrage filmul din toate cinematografele, informeaza thewrap.com. Momentan, au fost suplimentate masurile de protectie in marile lanturi de cinematografe din intreaga lume, iar producatorii au decis sa nu anunte in acest weekend suma incasarilor pentru The Dark Knight Rises. Mai mult, toate trailerele au fost editate si s-au scos scenele de violenta, la fel si trailerele violente de dinaintea vizionarii.

 

In acest moment, The Dark Knight Rises a strans 80 de milioane de dolari doar din vizionarile de la miezul noptii si cele de vineri, scrie Hollywood Reporter, care mai informeaza ca The Dark Knight Rises ar putea strange intre 180 si 190 de milioane de dolari in acest weekend, in ciuda evenimentelor care au speriat fanii din intreaga lume.


Galerie foto


Modifică setările cookies