marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizorul James Cameron vrea sa faca doar filme Avatar: anunta inca 3 productii cu lumea planetei Pandora

James Cameron a declarat ca in prezent se ocupa numai de "afacerea «Avatar»", regizorul canadian precizand ca doreste sa faca inca trei filme in aceasta franciza de succes.

Regizorul James Cameron vrea sa faca doar filme Avatar: anunta inca 3 productii cu lumea planetei Pandora

Fanii filmului "Avatar" pot fi fericiti, pentru ca James Cameron a declarat pentru New York Times ca se ocupa in prezent "numai de afacere «Avatar»".

"O sa fac «Avatar 2», «Avatar 3» si poate si «Avatar 4»", a dezvaluit James Cameron. "Nu o sa produc filmele altor oameni. Nu sunt interesat sa preiau scenarii (pentru a face filme, n.r.)", a spus regizorul, potrivit huffingtonpost.com.
Desi a admis ca aceasta intentie de a continua seria "Avatar" cu mai multe filme poate duce aparent la o restrangere a activitatii sale, Cameron a precizat ca aceste productii ii vor permite sa spuna tot ce simte nevoia sa spuna despre "tarile lumii".

Desi lansarea urmatorului film "Avatar" fusese anuntata pentru 2014, se pare ca productia nu va putea ajunge pe marile ecrane inainte de 2016, a anuntat recent producatorul Jon Landau.


Pe de alta parte, James Cameron a mai precizat ca va continua sa produca documentare.
 


Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert in domeniul filmarilor care folosesc tehnologii revolutionare. Lungmetrajele "Avatar" (2009) si "Titanic" (1997), regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies