marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regretata Sinéad O'Connor voia ca Demi Moore s-o interpreteze într-un film biografic

La câteva săptămâni de la moartea tragică a artistei irlandeze, apar noi detalii despre proiectele pe care aceasta le-a lăsat în urmă, inclusiv un film despre viața ei.

Regretata Sinéad O Connor voia ca Demi Moore s-o interpreteze într-un film biografic
Potrivit cotidianului „The Sun”, cântăreața mega hitului „Nothing Compares 2 U”, care a murit pe 26 iulie, a vorbit despre acest proiect și chiar a dezvăluit ce actriță își dorea să o interpreteze. „Sinéad era dornică să exploreze posibilitatea de a-și transforma memoriile într-un film și avea o mulțime de idei despre cum ar arăta pe ecran“, a declarat o sursă pentru publicația amintită mai sus.
 
Potrivit sursei, Sinéad se uita, de asemenea, la potențiale actrițe care ar putea să o interpreteze în diferite etape ale vieții sale, iar printre cele mai vehiculate nume se numără actrița Demi Moore. „Era clar că Sinéad se gândea cu adevărat să facă un film biografic și era interesată să se implice în realizarea scenariului”, a adăugat sursa din interior.

Demi Moore a fost luată în considerare pentru acest rol, deoarece în filmul „G.I. Jane” a fost nevoită să se radă pe cap și a rămas să arate ca o Sinéad O'Connor tânără.

 
Pe lângă aceasta, Sinéad O'Connor a luat în considerare și alte actrițe pentru a juca în filmul său biografic, printre care actrița irlandeză Niamh Algar, cunoscută pentru interpretarea Dr. Lucinda Edwards în serialul „Malpractice”, dar și peSaoirse Ronan, deoarece a văzut în ea mult talent și originalitate.


 
Avea un mare respect pentru Demi Moore și credea că Niamh Algar este o adevărată stea în ascensiune, după ce a văzut-o în serialul «The Virtues». De asemenea, Sinéad credea că Saoirse era feroce și o iubea pentru filmul «Brooklyn» din 2015, când a jucat rolul unei imigrante irlandeze“, a declarat sursa.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies