marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro si Martin Scorsese, una dintre cele fascinante colaborari din istoria cinematografiei: cei doi cineasti vor sa faca un nou film cu gangsteri

Una dintre cele mai frumoase si colaborari din istoria cinematografiei continua. Cineastii Robert De Niro si Martin Scorsese se vor reuni pentru un nou film cu gangsteri.

Robert De Niro si Martin Scorsese, una dintre cele fascinante colaborari din istoria cinematografiei: cei doi cineasti vor sa faca un nou film cu gangsteri

 

Robert De Niro a anuntat ca intentioneaza sa faca un nou film alaturi de Martin Scorsese, regizorul sau de suflet. Cei doi au facut pana acum nu mai putin de 8 filme impreuna, toate considerate opere importante ale cinematografiei mondiale.

 


"Am un alt film cu gangsteri pe care o sa il fac cu Scorsese si este foarte interesant (...). Este in pregatire. Avem un scenariu, iar Marty (Scorsese, n.r.) are alt film in lucru, asa ca va mai dura", a declarat Robert de Niro la conferinta de presa, organizata la Londra cu prilejul lansarii in Marea Britanie a celui mai recent film al sau, "Malavita: Ofamilie criminala", informeaza nme.com.

 


Intre prezent, Martin Scorsese regizeaza drama politista "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf Of Wall Street", cu Leonardo DiCaprio si Matthew McConaughey, care va avea premiera in Romania pe 10 ianuarie. Leonardo DiCaprio se afla la a cincea colaborare cu Martin Scorsese, dupa "Bandele din New York", "Aviatorul", "Cartita" si "Shutter Island".

 

 


Actorul, regizorul si producatorul Robert De Niro, in varsta de 70 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentati si mai influenti cineasti din toate timpurile. Dublu castigator al premiului Oscar, pentru rolurile din "Nasul: Partea II" (1975) si "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a facut multe alte roluri memorabile, mai ales in regia lui Martin Scorsese, in filme precum "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Baieti buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) si "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival International de Film Tribeca de la New York, infiintat in 2002.

 

 

 


Intr-o cariera de peste sase decenii in industria cinematografica, Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influenti cineasti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Taurul furios/ Raging Bull" (1980) si "Baieti buni/ Goodfellas" (1990), dar si al unor pelicule mai recente, extrem de bine primite de public si de critici, precum "Bandele din New York/ Gangs of New York" (2002), "Aviatorul/ The Aviator" (2004) si "Hugo" (2011). Martin Scorsese, in varsta de 71 de ani, a primit si multe nominalizari la Oscar, trofeu pe care l-a obtinut in cele din urma in 2007, cu filmul "Cartita/ The Departed".

 

Sursa: Mediafax.ro
Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies