marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro spune că „e genial să fii tată la 80 de ani”

Celebrul actor vrea să se bucure cât mai mult timp de fiica sa, Gia Chen De Niro.

Robert De Niro spune că e genial să fii tată la 80 de ani
„Sunt un tată în vârstă de 80 de ani și este minunat. Tot ceea ce mă consumă sau mă îngrijorează, asta sau cealaltă, dispare pur și simplu când mă uit la ea”, spune realmente fericit actorul Robert De Niro într-un interviu recent acordat revistei „AARP The Magazine”.
 
Actorul newyorkez, nominalizat din nou la Oscar pentru rolul din filmul „Killers of the Flower Moon”, și care a devenit octogenar în august anul trecut, a declarat că este uimit să urmărească dezvoltarea lui Gia Virginia Chen De Niro, al șaptelea copil al său, pe îl are cu Tiffany Chen, în vârstă de 45 de ani.
 
„Nu știu cum va continua să evolueze pe măsură ce va crește, dar ea gândește, privește totul, observă. Este foarte interesant. Vreau să fiu acolo cât mai mult timp posibil, pentru a mă bucura de ea. Să mă bucur de ea!, a declarat De Niro pentru revistă.
 
Vestea că a devenit tată la o așa vârstă înaintată a făcut multă vâlvă, într-un moment în care și prietenul său, Al Pacino, a devenit tatăl unui băiețel în luna iunie.


 
Robert De Niro a vorbit despre paternitate într-un interviu anterior, realizat în 2023, când a spus că e foarte conștient și de posibilitatea să nu-și poate vedea mezina ajungând mare.Bineînțeles că mă gândesc la moarte, la vârsta mea? Nu mă va opri, dar mă gândesc la ea.... Sunt conștient de ea. Te gândești mai mult la timp. În fiecare vară, în fiecare sezon nou, în fiecare lucru, îți spui: «Ei bine, voi profita de aceste luni de vară pentru a fi cu copiii mei, cu familia mea. Abia aștept următoarea, nu știu ce se va întâmpla».

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies