marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson va fi tătic?

Cel puțin, așa se zvonește, de când iubita sa, Suki Waterhouse, a fost văzută cu abdomenul umflat, ca de femeie însărcinată.

Robert Pattinson va fi tătic?
Dacă faci parte din generația care a crescut urmărind saga „Twilight“, probabil că această știre te va surprinde, la fel ca pe majoritatea fanilor lui Robert Pattinson, care este veșnicul îndrăgostit al multora și care acum ar putea aștepta primul său copil cu iubita sa, modelul britanic Suki Waterhouse.
 
Dacă există un lucru care a caracterizat relația dintre Robert Pattinson și Suki Waterhouse, acesta este discreția. Prima dată când au fost surprinși împreună a fost în 2018, iar abia 4 ani mai târziu, în 2022, au pozat împreună pentru prima dată în timpul unui covor roșu al show-ului Dior Fall Menswear Show care a avut loc în Giza, Egipt.
 
Acum, se pare că cei doi vor deveni părinți. Potrivit unor fotografii publicate de „Daily Mail“, modelul este văzut plimbându-se alături de actor pe străzile din Los Angeles cu o burtică evidentă, care i-ar da de gol sarcina.
 
Deși ar putea părea că „burtica“ să fie doar o iluzie creată de îmbrăcăminte, în alte imagini luate din profil, abdomenul vedetei este mai mult decât evidentă.


 

 
Imaginile, care au devenit rapid virale, o arată pe Suki într-un hanorac negru cu fermoar în față, în timp ce actorul poartă o ținută sportivă formată dintr-o pereche de pantaloni scurți și un hanorac gri.
 
Aceste zvonuri vin la doar câteva săptămâni după ce cuplul a pozat la Gala anuală a campaniei GO 2023, unde Suki a purtat o rochie transparentă care dezvăluia o burtică ușor bombată.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies