marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-au anunțat câștigătorii galei Zmeura de Aur. Care au fost cel mai prost interpretate roluri și cele mai slabe filme ale anului?

Înainte de marea gala a Oscarurilor, breasla actoricească a primit mult mai amarele premii pentru cele mai neinspirate producții și personificări.

S-au anunțat câștigătorii galei Zmeura de Aur. Care au fost cel mai prost interpretate roluri și cele mai slabe filme ale anului?
Tom Hanks, altădată aplaudat la scenă deschisă pentru rolurile sale, este anul acesta vedeta galei Razzie Awards, unde a câștigat la două categorii. El a obţinut Zmeura de Aur pentru Cea mai proastă interpretare a unui actor în rol secundar pentru rolul colonelului Tom Parker, impresarul lui Elvis Presley în filmul biografic dedicat regelui Rock’n’Roll-ului. Tom Hanks, împreună cu „faţa lui încărcată de latex (şi accent ridicol)”, a câştigat şi la categoria Ccel mai prost cuplu de pe ecran la premiile Zmeura de Aur.
 
Următorul star care a primit o lovitură în plex de la Razzie Awards, după ce în trecut a fost ovaționat, este Jared Leto, pentru rolul său din „Morbius“.
 
Nici mult promovata peliculă „Blonde“, a cărei protagonistă este frumoasa actriță cubaneză Ana de Armas, nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, primind trofeul suprem pentru Cel mai prost film al anului. Pelicula a primit 8 nominalizări, iar organizatorii evenimentului consideră că filmul ilustrează mai multe despre regizor decât despre Marilyn.

 

 

Premiul pentru cea mai proastă interpretare a unei actriţe într-un rol secundar i-a revenit acrtiţei Adria Arjona, pentru “Morbius”.
 
Alte premii acordate: Cel mai prost remake – „Disney’s Pinocchio“; Cel mai prost regizor –  Colson Baker (aka Machine Gun Kelly) & Mod Sun, „Good Mourning“ şi Cel mai prost scenariu – „Blonde“ / Written for the Screen by Andrew Dominik, Adapted from the „Bio-Novel“ by Joyce Carol Oates.
 
Dar și organizatorii Razzie Awards sunt pasibili de mari gafe. Ei au emis o nominalizare pe numele lui Ryan Kiera Armstrong, o fetiță de doar 12 ani care a interpretat rolul din „Firestarter“. După critici în mediul online, organizatorii şi-au cerut scuze şi au introdus o limită de vârstă de 18 ani pentru nominalizările viitoare.
 
Golden Raspberry Awards, numele oficial al premiilor Zmeura de Aur, denumite şi Razzies, au fost inventate într-un bar din Los Angeles în anul 1981 de foşti studenţi în arte cinematografice şi de profesionişti din industria de la Hollywood.
 
În mod tradiţional, aceste premii sunt decernate cu o zi înainte de ceremonia Oscarurilor.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies