marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Saga Amurg: Zori de Zi-Partea I se pregateste de un nou record: de ce are sanse sa devina cel mai de succes film al toamnei. Topul filmelor cu cele mai mari incasari in weekend-ul de lansare din 2011

Momentul asteptat de zeci de milioane de tineri de mai mult de un an a avut loc aseara, cand a avut premiera oficiala a celui mai nou film din seria Twilight, Breaking Dawn -Part 1.

Saga Amurg: Zori de Zi-Partea I se pregateste de un nou record: de ce are sanse sa devina cel mai de succes film al toamnei. Topul filmelor cu cele mai mari incasari in weekend-ul de lansare din 2011

Click aici pentru topul filmelor cu cele mai mari incasari in weekend-ul de lansare din 2011


Si asa cum era de asteptat, fanii s-au inghesuit sa vada cum continua povestea de dragoste dintre vampirul Edward si muritoarea Bella.

 

Numai in prima seara de lansare, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I a strans incasari de 30 de milioane de dolari numai in SUA, ceea de dovedeste ca americanii sunt innebuniti dupa vedetele lor preferate:Kristen StewartRobert Pattinson si Taylor Lautner, dar sunt fascinati si de cea mai noncoformista poveste de dragoste, cea dintre Edward si Bella. Galerie foto: 10 lucruri pe care nu le stiai despre noul Twilight!


Din toata seria, al treilea film, Saga Amurg: Eclipsa a fost cel care a detinut recordul ca incasari -30.1 milioane de dolari-  in prima seara. Insa al patrulea film l-a depasit deja, strangand 30.25 de milioane de dolari. In total, franciza a strans cu primele trei filme 1.8 miliarde de dolari. Galerie foto: cele mai tari 13 scene din seria Twilight

 

 

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I a fost cel mai asteptat film de fanii seriei Amurg, pentru ca in aceasta parte are loc nunta dintre cei doi, nasterea bebelusului iar Bella este la un pas mai aproape de a deveni vampir. Fanii s-au isterizat asteptand sa vada scena de sex dintre Edward si Bella, dar cu siguranta cele mai importante secvente for fi cea a nuntii si a nasterii, doua momente cheie care ii vor lasa masca pe spectatori.

 

Sarcina Bellei naste atatea controverse incat filmul se extinde atat din punct de vedere al efectelor vizuale surprinzatoare, cat si al secventelor de actiune, cand clanul Cullen si lupii duc o lupta deschisa intre ei, pentru prima data. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI SOCANTE 5 IMAGINI DIN FILM!
 

 

 

In The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1, Bella (Kristen Stewart) si Edward (Robert Pattinson) se vad nevoiti sa lupte cu o serie de consecinte provocate de casatoria lor, luna de miere si periculoasa nastere a primului lor copil… care aduce o situatie socanta si neprevazuta pentru Jacob Black (Taylor Lautner). Cele mai stralucitoare 10 momente de la premiera noului Twilight!


Dragoste, pasiune, intriga si actiune – filmul are aceleasi elemente care au facut din Twilight, The Twilight Saga: New Moon si The Twilight Saga: Eclipse blockbustere mondiale.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 e bazata pe cartea lui Stephenie Meyer si e prima parte din finalul povestii de dragoste si de prietenie din lumea vampirilor.

 

 

10 motive sa nu ratezi Twilight: Breaking Dawn - Part I: 10 imagini cu eroii din Amurg

Pana acum, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 detine recordul la nivel de incasari in seara de lansare, cu suma de 43.5 milioane de dolari. Dar a avut avantajul fapului ca era ultimul film din franciza si era in format 3D.

Conform Boxofficemojo.com, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I are toate sansele sa incheie weekendul cu incasari record de peste 160 de milioane de dolari. Daca sumele aproximate sunt corecte, al patrulea film din seria Amurg va intra pe lista peliculelor cu cel mai bun weekend de lansare ca incasari din istorie.
 

 

 

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies