marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sam Neill, diagnosticat cu cancer în stadiul III

Actorul a declarat că limfomul non-Hodgkin din sângele său a fost diagnosticat în urmă cu un an.

Sam Neill, diagnosticat cu cancer în stadiul III
Sam Neill, cunoscut în întreaga lume pentru personajul său de paleontolog Alan Grant din saga cinematografică „Jurassic Park“, a dezvăluit că urmează un tratament după ce a fost diagnosticat cu cancer în stadiul III.
 
Actorul în vârstă de 75 de ani a dezvăluit vestea în timpul unui interviu acordat publicației „The Guardian“, în care a discutat despre lansarea cărții sale de memorii, „Did I Ever Tell You This?“.
 
Despre boală, Neill a spus că în luna martie a anului trecut s-a confruntat pentru prima dată cu glandele umflate, în timp ce promova filmul „Jurassic World Dominion“. După ce a consultat un medic, a fost diagnosticat cu limfom angioimunoblastic cu celule T. Mai exact, specialiștii i-au spus că este „un tip feroce de limfom non-Hodgkin“. A început imediat chimioterapia, dar spune că nu l-a ajutat prea mult. Din fericire, după ce a primit un nou medicament, Sam a intrat în remisie, deși va trebui să ia medicamente pe viață.

 
Pe de altă parte, artistul a declarat că volumul său nu este o carte de memorii despre cancer, ci că boala sa formează un „fir în spirală“ în întreaga narațiune. „Nu pot pretinde că ultimul an nu a avut momentele sale întunecate. Dar acele momente întunecate m-au făcut să fiu recunoscător pentru fiecare zi și extrem de recunoscător pentru toți prietenii mei. Pur și simplu, mă bucur că sunt în viață“, a spus el.
 
Despre boala sa, actorul a mărturisit că unul dintre lucrurile care i-a lipsit cel mai mult a fost părul, pe care l-a pierdut după prima rundă de chimioterapie. „Mai mult decât orice, îmi vreau barba înapoi. Nu-mi place deloc cum arată fața mea“, a spus Sam în memoriile sale.
 
FOTO: Profimedia, Universal Pictures and Marvel Studios

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies