marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sandra Bullock e din nou singură?

Când părea că relația ei cu fotograful Bryan Randall se îndreaptă spre altar, aflăm că, de fapt, cei doi au luat o pauză pe termen nedeterminat.

Sandra Bullock e din nou singură?
Starul din „Miss Congeniality“ pare să fie urmărită de ghinion în amor. Căci, după un divorț răsunător de Jesse James apărut în cel mai bun moment al carierei sale, când tocmai era premiată la Oscar, actrița în vârstă de 59 de ani și iubitul ei de 57 de ani s-au despărțit înainte de-a face pasul cel mare.
 
Și poate tocmai acesta este motivul și pentru care Sandra  Bullock ar fi renunțat la actorie, pentru a se dedica refacerii acestei relații începută în 2015 și care a trecut printr-o „perioadă de răcire” în 2022, când au locuit separat.
 
Din păcate, surse citate de „Us Weekly“ spun că șansele de reconciliere între vedeta de la Hollywood și fotograful Bryan Randall sunt foarte mici. „Sandra speră la un fel de miracol, că vor rezolva lucrurile după această perioadă lungă de răcire“. 




Totuși, nu e exclus ca, după atâta timp, ea să-și fi găsit un alt umăr de consolare, după ce a fost văzută în compania unui bărbat misterios în Los Angeles, luna trecută. Totodată, un inel ca o verighetă foarte subțire a apărut pe ”acel” deget, alimentând zvonurile unei posibile căsătorii secrete.
.
Sandra Bullock și Bryan Randall nu au copii împreună, dar cei doi copii adoptați de actriță, Louis, de 13 ani, și Laila, de 11, s-au atașat de partenerul mamei lor. Bryan are o fiică adultă, pe nume Skylar, dintr-o relație anterioară.



FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies