marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Șantajul, o dramă despre cum o vacanță în paradis se transformă în iadul pe pământ

Spune-mi cât valorează viața familiei tale ca să știu cât de mult… te ajut.

Șantajul, o dramă despre cum o vacanță în paradis se transformă în iadul pe pământ
Doctorul Kevin Riley (Eion Bailey) și familia sa pleacă într-o excursie cu barca în Bahamas, care se sfârșește tragic când aceștia rămân blocați pe o insulă. Zilele trec și, când credeau că vor sfârși fără a fi găsiți de nimeni, sunt salvați de un pescar pe nume Miguel Kabo, care cere un milion de dolari pentru viața lor. Riley spune că nu are această sumă de bani, așa că Miguel îl capturează pe doctor și îl obligă să încerce să facă rost de milionul de dolari cum poate.
 
Luat de lângă familia sa și îngrijorat pentru ea, Riley reușește să facă rost de bani apelând la favoruri de la unii dintre prietenii săi. Însă, atunci când Kabo îl duce înapoi pe insulă, însoțit de alți pescari, e încuiat într-o cabină, iar barca stă să se scufunde. 


 
Riley reușește să scape și este salvat de o navă de turiști care trece prin zonă, dar nu reușește să convingă poliția locală de povestea sa, deoarece nu poate furniza nume verificabile, iar dovezile ar putea sugera, de asemenea, că a plătit pe cineva pentru a-l ajuta să scape de soția și fiul său. 
 
Amintindu-și de o rană distinctivă de pe brațul lui Kabo după ce a văzut pe cineva cu o cicatrice similară, Riley reușește să o găsească pe doctorița care a tratat rana și să o convingă să îl ajute să îl găsească pe Kabo. Din nefericire, când ajunge acasă la Kabo și detalii despre barca acestuia, situația degenerează într-o confruntare sângeroasă.


În rolul detectivului îl veți recunoaște pe Danny Glover.


 
Filmul „Șantajul”/„Extortion” (2017) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la 22:15.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies