marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scandal pentru X-Men First Class inainte de lansare: regizorul banuit ca ar fi tatal copilului lui January Jones!

Regizorul Matthew Vaughn, sotul Claudiei Schiffer, se afla in centrul unor speculatii potrivit carora ar fi tatal copilului pe care il asteapta actrita January Jones, starul serialului "Mad Men", insa avocatii cineastului spun ca informatia este "o minciuna".

Scandal pentru X-Men First Class inainte de lansare: regizorul banuit ca ar fi tatal copilului lui January Jones!

January Jones, care a refuzat sa spuna cine este tatal copilului pe care il asteapta, joaca in filmul "X-Men: First Class", scris si regizat de Matthew Vaughn.


Potrivit E! Online, Vaughn a avut o relatie "foarte stransa" cu actrita pe platourile de filmare. Totodata, se pare ca acesta a parasit "brusc" orasul Los Angeles, dupa ce Jones a facut anuntul surpriza legat de faptul ca este insarcinata, in aprilie.


Totusi, potrivit imdb.com, avocatii lui Matthew Vaughn au declarat ca informatia este "o minciuna".


Potrivit unor publicatii americane, tatal copilului asteptat de Jones, in varsta de 33 de ani, este unul din fostii sai iubiti, iar alte ziare scriu ca aceasta a refuzat sa spuna cine este tatal pentru ca el ar fi casatorit.
Un alt nume vehiculat este Michael Fassbender, colegul sau din filmul "X-Men".


Devenita celebra cu rolul casnicei din anii '60 Betty Draper din serialul TV "Mad Men", Jones joaca rolul Emmei Frost in continuarea seriei "X-Men", personaj al carui talent este de a-si transforma corpul in diamante, avand si puteri telepatice.


Britanicul Matthew Vaugh este casatorit din 2002 cu fostul model Claudia Schiffer, cei doi avand impreuna trei copii - Casper, nascut in 2003, Clementine, nascuta in 2004, si Cosima Violet, nascuta anul trecut. Familia locuieste in Marea Britanie, unde are o vila la Londra si o casa de vacanta in comitatul Suffolk.

Vaughn, in varsta de 40 de ani, a devenit cunoscut ca producator al filmului "Jocuri, poturi si focuri de arma/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels", al prietenului sau foarte apropiat regizorul Guy Ritchie. Si-a facut debutul ca regizor in 2004, cu "Prins la inghesuiala/ Layer Cake", in care a jucat Sienna Miller, si apoi a regizat "Pulbere de stele/ Stardust" (2007).


January Jones, James McAvoy, Michael Fassbender si  Zoe Kravitz in cadrul unui show TV unde si-au promovat filmul.


Sursa: Mediafax

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies