marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Schwarzenegger si Stallone au ajuns la inchisoare. Prima imagine cu cei doi actori in thrillerul The Tomb, inspirat de serialul Prison Break

Cei doi veterani ai filmelor de actiune, Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger ajung din nou impreuna pe marile ecrane dupa cele doua parti din “The Expendables” cu thriller-ul The Tomb. Ieri a fost facuta publica prima imagine oficiala cu cele doua staruri in ipostaze de puscariasi. 

Schwarzenegger si Stallone au ajuns la inchisoare. Prima imagine cu cei doi actori in thrillerul The Tomb, inspirat de serialul Prison Break

 

Producatorii au lansat ieri prima imagine cu Schwarzenegger si Stallone in filmul The Tomb. Initial Bruce Willis era stabilit sa joace in acest film, alaturi de regizorul Antoine Fuqua, dar pana la urma Bruce Willis a abandonat proiectul.


“The Tomb” este un film cu tema asemanatoare serialului Prison Break, realizat de Summit Entertainment la care cei doi actori au inceput sa lucreze in luna mai. In carma filmarilor se afla regizorul Mikael Håfström cunoscut pentru productii ca “The Rite”, “1408″ sau “The Awakened”.

The Tomb are un buget de 70 de milioane de dolari si va fi lansat in 2013. In "The Tomb", Sylvester Stallone este Ray Breslin, unul dintre cei mai mari specialisti in securitate, care, dupa ce construieste o inchisoare perfecta, ajunge sa fie inchis in propria puscarie, dupa ce este victima unei inscenari. Astfel, Breslin este nevoit sa isi foloseasca ingeniozitatea si cunostintele dobandite despre inchisori pentru a evada si a-l gasi pe omul care l-a aruncat in spatele gratiilor.


Schwarzenegger va interpreta rolul lui Church, un detinut complex, care se lupta sa-si salveze colegii din puscarie. Jim Caviezel il va juca pe Willard Hobbe, baiatul rau din poveste. Distributia ii mai cuprinde pe 50 Cent, Vinnie Jones si Sam Neill.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies