marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Se confirmă! Va exista o continuare pentru Diavolul se îmbracă de la Prada

Se crede că Meryl Streep își va relua rolul puternicei editoare de reviste Miranda Priestly în continuarea producției originale din 2006.

Se confirmă! Va exista o continuare pentru Diavolul se îmbracă de la Prada
Fashionistele au parte de o mare surpriză! Disney pregătește o continuare la „The Devil Wears Prada”. Se crede că Meryl Streep își va relua rolul puternicei editoare de reviste Miranda Priestly în continuarea producției originale din 2006.
 
Deocamdată nu se știe dacă Anne Hathaway își va relua rolul lui Andy Sachs, însă Emily Blunt a fost deja confirmată pentru vechiul personaj al lui Emily Charlton.
 
Potrivit „Variety”, scenarista Aline Brosh McKenna este în discuții pentru a scrie continuarea. Primele informații indică faptul că filmul va spune povestea lui Priestly, care o va înfrunta pe fosta ei colegă, Charlton, care este acum într-o funcție influentă. Vestea continuării vine la doar patru luni după ce Anne Hathaway le-a spus fanilor filmului „The Devil Wears Fashion” că „nu trebuie să își facă griji cu privire la o continuare", în ciuda faptului că autoarea Lauren Weisberger a scris „Revenge Wears Prada”. „Nu cred că va exista o continuare a acelei povești”, a spus protagonista filmului din 2006.



 

 
Anne Hathaway a glumit spunând că trio-ul va „continua să dea premii altor oameni”, dar a respins ideea unei continuări și, deși a recunoscut că i-ar „plăcea” să vadă trio-ul reunit cu regizorul David Frankel, preferă ca filmul original să rămână de sine stătător.
 
Și poate n-o să credeți, dar unii s-au temut că veterana Meryl Streep nu o să fie suficient de „amuzantă” pentru rol. În timpul unui episod al podcastului „Hollywood Gold”, producătorul Wendy Finerman spunea: „Meryl, oamenii au crezut că suntem nebuni. M-au sunat oameni și mi-au spus: 'Ești nebună? Nu a fost amuzantă nicio zi în viața ei!'. Dar a fost în mod clar o lume diferită pentru ea și cred că asta a fost o parte din surpriza filmului”.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies