marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Păpușa Hollywood-ului e pregătită să devină mamă! Margot Robbie e însărcinată

Cea mai frumoasă blondă din Cetatea Filmului tocmai și-a etalat burtica de gravidă.

Păpușa Hollywood-ului e pregătită să devină mamă! Margot Robbie e însărcinată
Nu mai încape nicio îndoială că Margot Robbie e una dintre cele mai frumoase femei din showbiz și cea mai de succes blondă din generația nouă de actrițe. Iar acum, după ce și-a demonstrat abilitățile într-un lung șir de filme de succes, își permite o pauză de la carieră, pentru a se dedica familiei.
 
Zilele trecute, ea și soțul ei, producătorul britanic Tom Ackerley, au fost surprinși în vacanța lor de pe malul Lacului Como, bucurându-se de peisaje, dar și de vestea cea nouă: Margot Robbie este însărcinată.
 
Și, dacă până acum nu a dat niciun semn, ei bine, vestimentația ei sumară fix în zona abdomenului e ca o declarație în sine, fără comunicat oficial. Căci acel crop top alb, care lăsa la vedere sarcina, a vorbit de la sine.


 

Cu această veste, Margot se alătură listei de celebrități care așteaptă un copil, precum Hailey Baldwin cu Justin Bieber sau Mandy Moore cu Taylor Goldsmith.


 

Margot Robbie și Tom Ackerley sunt împreună din 2013, când s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru producția „Suite Française”. La acea vreme, Ackerley a fost al treilea asistent regizor, în timp ce Robbie a avut un rol secundar. Inițial, au fost prieteni, însă în timp relația a evoluat într-o poveste de dragoste profundă, iar acum nu sunt doar soți, ci și colaboratori la firma lor de producție de film și, în curând, vor fi și părinți.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies