marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Se transformă în cyborg? Arnold Schwarzenegger a suferit o nouă operație pe inimă

După ce a fost supus unei noi intervenții pe cord, „Terminatorul” spune că „a devenit un pic mai mult o mașinărie”.

Se transformă în cyborg? Arnold Schwarzenegger a suferit o nouă operație pe inimă
Unul dintre cei mai iubiți actori ai filmelor de acțiune, Arnold Schwarzenegger e tot mai aproape de-a se transforma în personajul cu care a cucerit Hollywoodul, anume un cyborg. Glumim, desigur, deși noul stimulator cardiac ce i-a fost montat odată cu cea de-a patra intervenție chirurgicală pe inimă l-a făcut să spună el singur asta.
 
În cadrul celui mai recent episod al podcastului său, „Arnold's Pump Club”, actorul în vârstă de 76 de ani a dezvăluit că a fost operat în urmă cu câteva zile. „Lunea trecută am fost operat pentru a mi se pune un stimulator cardiac și am devenit un pic mai mult o mașinărie“, a spus el, făcând aluzie la rolul său principal din celebra saga cinematografică „Terminator”. „Asta este viața cu o problemă cardiacă genetică. Dar nu mă veți auzi plângându-mă“, a mai spus el.


 
Arnold Schwarzenegger a explicat că s-a născut cu o malformație cardiacă congenitală și a recunoscut că a vorbi despre acest lucru „contravine în mare parte educației mele din Austria, unde nimeni nu vorbea niciodată despre probleme medicale. Tot ceea ce are legătură cu îngrijirea medicală se ține pentru tine”.
 
Cu toate acestea, el a vrut să vorbească despre acest lucru doar pentru a încuraja alte persoane care s-au născut cu aceeași afecțiune medical. Vorbind despre operațiile mele de înlocuire a valvei le-a dat curaj și speranță pentru a se confrunta cu ale lor. Pentru că știu că, mergând împotriva instinctului meu de a păstra aceste lucruri pentru mine, îi ajut pe oameni, mă simt bine să vorbesc despre asta”, a adăugat el.
 
Recenta operație la care a fost supus starul din „Predator” nu este prima pe care o face. În 1997, când avea 50 de ani, Schwarzenegger a suferit o înlocuire de valvă cardiacă pentru a facilita fluxul de sânge de la inimă la plămâni. În 2018, el a suferit o nouă intervenție chirurgicală pe cord deschis din cauza unor complicații cu acea primă valvă pe care a avut-o inserată. Doi ani mai târziu, el a suferit o altă intervenție chirurgicală pentru a-și înlocui valva aortică. 

 
Arnold Schwarzenegger a explicat că medicii i-au spus să facă această operație deoarece „țesutul cicatricial de la operația anterioară îmi făcuse bătăile inimii neregulate. Era așa de mai mulți ani.” În ciuda gravității procedurii, actorul a spus că se simte foarte bine: „Mă simt foarte bine. Am fost operat luni, iar vineri am fost la un mare eveniment ecologic cu prietena și partenera mea de fitness, Jane Fonda. Nimeni nu s-ar fi gândit că am început săptămâna cu o operație. Sunt încă aici datorită inovațiilor medicale și datorită faptului că am ținut legătura cu medicii mei și i-am ascultat”.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies