marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cilian Murphy se întoarce la rolul lui Tommy Shelby din Peaky Blinders

Creatorul Steven Knight a oferit detalii despre viitorul sezon, în timp ce și-a prezentat noul său serial, „The Town”.

Cilian Murphy se întoarce la rolul lui Tommy Shelby din Peaky Blinders
Cillian Murphy, câștigătorul premiului Oscar de anul acesta pentru cel mai bun actor în rol principal pentru rolul iconic din „Oppenheimer”, va relua în curând rolul care l-a făcut vedetă internațională, cel al gangsterului Tommy Shelby din celebrul serial „Peaky Blinders”.
 
Creatorul producției BBC, acum finalizată, Steven Knight, a confirmat prezența irlandezului în filmul pe care îl pregătește pentru a încheia definitiv povestea. Responsabil și pentru alte scenarii, precum cel pentru „Eastern Promises”, Steven Knight s-a aflat săptămâna aceasta la Birmingham pentru a-și promova noul serial, „The Town”, dar a răspuns la întrebările legate de producția „Peaky Blinders”.


 
Filmările vor începe la sfârșitul acestui an în oraș, iar Murphy se va întoarce într-adevăr să conducă distribuția. „Cu siguranță, se va întoarce pentru asta. Vom începe să filmăm în septembrie pe străzile din Digbeth”, a spus el.


 
Adevărul este că Cillian Murphy însuși și-a exprimat deja în mai multe rânduri dorința de a extinde intriga din „Peaky Blinders”, deși întotdeauna cu prudență și fără a dori să devanseze evenimentele. Fidel traiectoriei sale, bărbatul de 47 de ani nu acceptă decât proiecte de o calitate marcantă. „Mi-ar plăcea să o fac, atâta timp cât există mai multă poveste în ea. Și trebuie să fie bine făcut”, a declarat Cillian Murphy pentru revista „Rolling Stone” anul trecut.


 
„A scris 36 de ore de televiziune. Și am pus ștacheta foarte sus. Sunt foarte mândru de ultimul sezon, așa că proiectul trebuie să se simtă legitim și justificat”, a adăugat el despre serialul care se va încheia în 2022.



 

 
FOTO: Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies