marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vezi cum a facut Charlie Sheen peste 200.000$ in 30 de minute! - VIDEO

Charlie Sheen a tinut ocupate toate paginile ziarelor. Acest one man show stie ce inseamna business-ul si se pregateste sa sustina sapte show-uri live. Biletele s-au epuizat in timp record - 18 minute de la deschiderea caselor.

Vezi cum a facut Charlie Sheen peste 200.000$ in 30 de minute! - VIDEO

Actorul incepe turneul “My Violent Torpedo of Truth", dar nu oricum, ci avand casele inchise. In New York a vandut 6.000 de bilete in mai putin de 30 de minute, chiar daca cel mai ieftin costa 79.50 dolari (aproximativ 250 de lei) si cel mai scump 519 dolari  (aproximativ 1.600 lei).

In orase precum Detroit si Chicago, biletele s-au vandut in timp record, 18 minute. Actorul in varsta de 45 de ani a decis ca va dona Crucii Rosii 1 dolar din fiecare bilet vandut.

Spiritul sau de afacerist este in verva. Sheen se gandeste sa introduca un bilet special in valoare de 750 de dolari, care include sansa de a-l intalni si de a primi o fotografie personala cu acesta, un autograf si un poster editie limitata.

Descrierea show-ului: “Torpila mea de adevar violent - Infrangerea nu este o optiune. Plec la drum. Live. Vor fi surprize? Vor fi invitati? Va fi mutilare? Vei pune intrebari? Vei rade? Vei striga? Vei afla adevarul? Va fi mai mult? Aici vei auzi adevarata poveste a lui Warlock (echivalentul masculin al vrajitoarei). Te provoc sa-mi faci fata.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies