marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selly, BRomania, Dorian Popa, David Dobrincu și prietenii lor te iau cu ei în Tabără

Mai mulți adolescenți ajung într-o tabără izolată, dubios păzită de niște băieți cu arme, care nu e ceea ce credeau părinților lor că ar fi.
Selly, BRomania, Dorian Popa, David Dobrincu și prietenii lor te iau cu ei în Tabără
Trimiși de părinții lor într-o tabără de „deztehnologizare”, pentru a scăpa de obsesia lor pentru gadget-uri, mai mulți adolescenți n-au încotro și trebuie să se supună regulilor ca din armată ai unui „commandant de trupă”, ce promite să-i scape de dependența lor de tehnologie.
 
Însă lucrurile nu sunt tocmai atât de simple, iar intriga se complică. Despre prietenie între fete și băieți nici nu poate fi vorba, pentru că te afli pe teritoriul adolescenței, când șicanările și schimbul de replici acide sunt la ordinea zilei.
 
Inspirat din filmele americane, filmul are un mesaj moralizator, însă este combinat cu mult umor și unele clișee din filmele cu adolescenți. „Tabăra” este un film românesc independent și totodată ultimul proiect al trupei 5GANG.



 

 
De altfel, producția e plină de influenceri, de la BRomania (care e şi producător), Dorian Popa, fraţii Munteanu, Angel Popescu, Nadd Hu, Costi Max și Cezara Cristescu la Smaranda Știrbu, iubita lui Selly din viața reală, dar și din film. Toată lumea se joacă pe sine, cu numele real, chiar dacă interpretează un rol.


Filmul „Tabăra” este difuzat la Pro Cinema vineri seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:30.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies