marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum și Al Pacino își dau replica în Fiul nimănui

Când secretele amenință să distrugă liniștea prezentului.

Channing Tatum și Al Pacino își dau replica în Fiul nimănui
Bazată pe romanul omonim al lui Dito Montiel, drama „Fiul nimănui“ este povestea tulburătoare a lui Jonathan White (Channing Tatum), unui tânăr polițist repartizat la secția de poliție din Queens, cartierul în care a crescut. El muncește din greu pentru a-și întreține familia, pe soția lui, Kerrie (Katie Holmes), și pe fiica lor bolnavă. Însă un secret mai vechi iese la iveală și e pe cale să îi distrugă întreaga viață. Liniștea din cartier va fi complet dată peste cap, în momentul în care ies la suprafață noi dovezi ce indică mușamalizarea de către poliție a unei crime mai vechi, în care el însuși este implicat.


 
În 1986, când Jonathan avea doar 14 ani, a ucis doi bărbați în legitimă apărare. Prietenii săi, Vinnie și Vicky, l-au ajutat să scape de cadavre și să țină secretă implicarea lor față de autorități. Detectivul care se ocupa de caz, Stanford (Al Pacino), știa că Jonathan era implicat, dar s-a debarasat de probe din loialitate față de răposatul tată al lui Jonathan, care îi fusese partener. 


 
În prezent, Jonathan se întâlnește cu Vinnie, care are probleme psihice, pentru prima dată după mulți ani. El primește telefoane și scrisori anonime care îl amenință că va da în vileag ceea ce a făcut cu 16 ani în urmă. 
 
Aceasta este a treia colaborare între Dito Montiel și Channing Tatum. Inițial, rolul lui Al Pacino i-a fost atribuit lui Robert De Niro. Filmul mai beneficiază și de prezența în distribuție a lui Juliette Binoche și a lui Ray Liotta.


 
Filmul „Fiul nimănui“/„The Son of No One“ (2011) este difuzat la Pro Cinema joi seară de la ora 22:30.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies