marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sigourney Weaver revine in lumea fantastica de pe Pandora: actrita va interpreta un personaj nou in continuarile filmului Avatar

Actrita Sigourney Weaver va interpreta un "personaj nou si provocator" in cele trei continuari ale filmului SF "Avatar", regizate de James Cameron.

Sigourney Weaver revine in lumea fantastica de pe Pandora: actrita va interpreta un personaj nou in continuarile filmului Avatar


Sigourney Weaver a interpretat rolul doctorului Grace Augustine in filmul original, iar James Cameron a dorit foarte mult sa lucreze din nou cu actrita americana si creat astfel un rol cu totul nou pentru ea in continuarile filmului "Avatar", informeaza contactmusic.com.


"Eu si Sigourney avem in spate o indelungata istorie creativa, care a inceput in 1985, atunci cand am colaborat la filmul «Alien». Suntem prieteni buni si intotdeauna am lucrat foarte bine impreuna, asadar mi s-a parut corect ca ea sa revina in continuarile filmului «Avatar»", a declarat James Cameron.


"Personajul ei, Grace Augustine, asa cum stiu fanii, a murit in primul film, iar acum va interpreta un personaj diferit, care va fi in multe feluri mai provocator in filmele urmatoare. Amandoi asteptam cu nerabdare aceasta noua provocare, ce va fi cel mai nou capitol din indelungata noastra colaborare", a adaugat cineastul canadian.Sigourney Weaver ii va regasi in distributia celor trei filme pe doua dintre starurile lungmetrajului original, Zoe Saldana si Sam Worthington.

 

 

 


Weaver este prima actrita de la Hollywood care a devenit o adevarata eroina a filmelor de actiune. Actrita americana, nominalizata de trei ori la premiile Oscar, a devenit celebra cu rolul locotenentului Ellen Ripley din filmul stiintifico-fantastic regizat de Ridley Scott "Alien", din 1979.
Lansat in 2009, filmul stiintifico-fantastic "Avatar" are o actiune plasata in secolul al XXII-lea, pe o planeta cu vegetatie luxurianta, populata de extraterestri care trebuie sa se apere si sa lupte contra unei invazii umane.

 


Studiourile Fox au anuntat ca vor produce trei continuari ale filmului "Avatar", iar James Cameron i-a angajat pe scenaristii Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver si Shane Salerno pentru a colabora cu ei la scrierea scenariilor pentru "Avatar 2", "Avatar 3" si "Avatar 4". Actorul Sam Worthington a dezvaluit intr-un interviu recent ca cele trei continuari vor fi filmate impreuna, fara pauze intre ele.

 

 

 


"Avatar 2", primul film din noua trilogie, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane in decembrie 2016. Urmatoarele filme din aceasta serie vor fi lansate in 2017 si in 2018. "Avatar" este lungmetrajul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - 2,7 miliarde de dolari.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies