marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Șoc la Hollywood! Sharon Stone a anunțat că are o tumoră

Deși a mers la controale frecvent, actrița a aflat recent că are o afecțiune gravă.

Șoc la Hollywood! Sharon Stone a anunțat că are o tumoră
Sharon Stone a aflat recent că are o tumoră care trebuie extirpată cât mai curând. Diagnosticul a fost șocant, întrucât a venit după mai multe controale pe care le trecuse cu bine și unde nu părea că au apărut modificări.

Ea a dezvăluit pe Twitter că are un fibrom, ce nu a fost detectat la o evaluare medicală inițială și pentru care a urmat un tratament ineficient.
 
„Tocmai am primit un diagnostic și o procedură greșite. De data aceasta, a fost nevoie de o dublă epidurală și durerea s-a agravat“, a explicat vedeta din „Basic Instinct“, spre uimirea fanilor săi de pe platformă. Din fericire, artista a solicitat o a doua evaluare din partea medicilor săi, care a dezvăluit în cele din urmă adevărata natură a durerii sale. „Am un fibrom mare, care trebuie îndepărtat“, a spus ea, îndemnând totodată femeile să ceară și o a doua opinie atunci când suspectează că primul diagnostic nu a fost cel corect. „Le spun asta femeilor în special: nu vă dați înapoi, cereți o a doua opinie, pentru că vă poate salva viața, a mai spus Sharon Stone, înainte de a le mulțumi celor care i-au oferit deja sprijinul lor. 
 
Deși nu vrea să pară panicată, Sharon Stone va sta departe de viața publică între patru și șase săptămâni, timp de care va avea nevoie pentru a-și reveni complet după ce a primit acest diagnostic cutremurător. 
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies