marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Șoc! Legendara Jane Fonda a anunțat că are cancer

Celebra actriță a mărturisit că a fost diagnosticată cu limfom non Hodgkin.

Șoc! Legendara Jane Fonda a anunțat că are cancer
Vedeta în vârstă de 84 de ani și-a luat inima în dinți și a dat vestea întregii lumi printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. „Dragi prieteni, am ceva personal să vă mărturisesc. Am fost diagnosticată cu limfom non Hodgkin și am început deja chimioterapia, a scris Jane Fonda, reușind, în doar două fraze, să ne lase fără respirație.
 
Cu optimismu-i caracteristic, actrița ne transmite că are șanse mari de recuperare. „Este un cancer foarte tratabil, 80% dintre cei diagnostigați supraviețuiesc, de aceea mă simt foarte norocoasă.“
 
Dar, cu toate că are șansa de partea ei, întrucât este beneficiara unei asigurări de sănătate care îi permite accesul la cele mai bune tratamente, Jane Fonda se folosește de această cumpănă prin care trece pentru a atrage atenția lumii asupra unei probleme sociale grave, pe care, crede ea, politicienii ar trebui s-o prioritizeze în programele lor. „Fiecare familie din SUA se confruntă cu un cancer la un moment dat. Dar nu toți au acces la tipurile de îngrijiri de care eu am parte, iar asta nu e corect“, crede ea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Vestea că suferă de cancer limfatic nu este tocmai ceva de ultima oră pentru diva octogenară, căci, conform celor spuse de ea, ea face chimioterapie de o jumătate de an încoace! Cum orgnaismul ei a răspuns bine până acum, Fonda spune că nu va lăsa această boală s-o deconecteze de la o activitate în care este foarte implicată: activismul civic, ea militând împotriva factorilor schimbărilor de mediu.

 
La fel ca multe alte persoane diagnosticate cu această boală, Fonda numește cancerul „un profesor“ și spune că e nevoie ca fiecare pacient să fie atent la ce lecții predă, la ce are nevoie. Actrița mărturisește că, în aceste momente, ei i s-a revelat foarte mult importanța comunității.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies