marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 88 de ani, Alain Delon este manipulat de fiica sa, Anouchka Delon?

Legendarul star al cinematografiei franceze a fost supus unor teste medicale, pentru a fi plasat sub „protecție judiciară”.

La 88 de ani, Alain Delon este manipulat de fiica sa, Anouchka Delon?
Având în vedere vârsta înaintată a acorului, de 88 de ani, avocaţii acestuia şi ai fiului acestuia, Anthony Delon, au cerut ca el să fie plasat sub protecţie judiciară „din motive de sănătate”. Însuși procurorul general a confirmat că a primit două e-mailuri distincte din partea avocaţilor pentru a urgenta acțiunea.
 
Astfel, un medic calificat a fost solicitat să evalueze situaţia lui Alain Delon, a anunțat Parchetul din Montargis, din centrul Franţei, situat în apropierea comunei în care locuieşte actorul.
 
Însă plasarea lui Alain Delon sub „protecție judiciară” are în spate certurile din familia Delon, care au ieşit la iveală la începutul lunii ianuarie într-un interviu din „Paris Match” acordat de Anthony Delon, în vârstă de 59 de ani, urmat o săptămână mai târziu de un alt interviu în aceeaşi revistă, dar cu fiul cel mic, Alain-Fabien Delon, de 29 de ani. Aceştia cred că tatăl lor este manipulat de sora lor, Anouchka Delon, 33 de ani, care le-ar fi ţinut secretă starea lui de sănătate și care ar vrea să-l mute în Elveţia, pentru a evita să plătească prea mult impozit pe moştenire, acuză Anthony Delon. 
 
Aflăm astfel că marele Alain Delon nu a reuşit să treacă cinci teste cognitive, între 2019 şi 2022, și că fiica lui ar fi abuzat de slăbiciunea sa. 


 
La rândul ei, Anouchka Delon îşi acuză fraţii că i-au pus în pericol viaţa actorului şi susţine că aceştia ar fi împiedicat-o să-şi ducă tatăl în Elveţia pentru ca acesta să poată fi îngrijit mai bine. „Singurul motiv pentru care am vrut ca el să vină în Elveţia a fost ca să poată fi tratat, dar fratele meu s-a opus cu vehemenţă“, s-a apărat ea. „El urma un tratament care este vital pentru el şi, împotriva sfatului medicilor, a decis să îl întrerupă. Eu nu am fost de acord, nu am putut face nimic şi este indecent ca această situaţie să fie prezentată ca un exil fiscal, să se vorbească despre bani. Sunt fiica tatălui meu, nu sunt fiica unui portofel, a răspuns Anouchka Delon la acuzaţii într-un interviu acordat pentru postul de televiziune TF1.
 
De cealaltă parte, Anthony Delon insistă că sora lui vitregă ar trebui să respecte ultima dorință a tatălui lor, aceea de a-și trăi ultimele zile în casa lui din Douchy. „Tatăl meu a construit această casă împreună cu Mireille (Darc, n.r.) în urmă cu 40 de ani. Douchy este casa lui. Vrea să îşi trăiască zilele în Douchy”.

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies