marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Soția lui Matthew McConaughey dezvăluie prin ce iad a făcut-o soacra ei să treacă

Camila Alves a explicat că mama lui Matthew McConaughey a supus-o la niște teste foarte grele pentru a-i câștiga încrederea.

Soția lui Matthew McConaughey dezvăluie prin ce iad a făcut-o soacra ei să treacă
În cei mai bine de zece ani de când designerul Camila Alves este căsătorită cu Matthew McConaughey, aceasta a fost mereu discretă și rareori a vorbit deschis despre relația ei cu actorul, cu care are trei copii. Cu toate acestea, în recenta sa apariție la podcastul Biscuits Jam, brazilianca a vorbit despre căsnicia sa și despre soacra sa.

Mama lui Matthew McConaughey, Mary Kathlene McCabe, a fost descrisă de fiul ei în mai multe rânduri ca fiind o femeie grijulie, carismatică și cu un temperament teribil. Cu toate acestea, Camila Alves a descris-o în altfel de termeni, povestind cât de rău a tratat-o Kay atunci când a început să se întâlnească cu fiul ei. „Când am intrat în viața lui Matthew, el a început să facă tot felul de lucruri. Mă punea la încercare, îmi spunea numele fostelor iubite ale lui Matthew sau începea să-mi vorbească în spaniolă, pe un ton condescendent. Îmi făcea de toate“, spune soția lui Matthew McConaughey, după ani de tăcere.



Cu toate acestea, relația dintre Camila și soacra ei s-a schimbat radical atunci când au făcut împreună o excursie în Turcia. Fotomodelul a vrut să facă un armistițiu cu Kay și a invitat-o într-o călătorie de afaceri pentru a-și arăta afecțiunea. „Îmi amintesc că, în timpul călătoriei cu avionul, a început să-mi spună toate aceste povești. Dar când am aterizat, m-am gândit: «Bine, trebuie să mă pregătesc pentru aceste situații»“.

În timpul călătoriei, cele două s-au certat, după ce Camila a decis să o confrunte pe soacra ei pentru a remedia situația, lucru care a dus în cele din urmă la o relație bună până în prezent. „Îmi amintesc că a început să plângă și m-am simțit groaznic la început. Când am pus-o în pat, mă uitam la ea și mă gândeam: «Doamne, îmi spune o grămadă de minciuni». Apoi mi-am pierdut controlul și am scos la iveală latura mea braziliană și latină. Și m-am certat cu ea, am confruntat-o și am avut această luptă cu ea o vreme. Iar la sfârșit a spus: «Bine, ești în joc». Tot ce voia era să mă vadă luptând. Iar acum avem o relație minunată, eu o respect foarte mult și ea mă respectă pe mine. Întotdeauna ne încheiem discuțiile cu glume și râsete“, a spus ea.


Când Matthew McConaughey a fost întrebat despre această situație, el a explicat că familia sa a fost întotdeauna foarte rezervată atunci când a fost vorba de acceptarea de noi membri. „Întotdeauna am avut aceste rituri de inițiere. Nu este ușor să intri în familia McConaughey. Îi testăm, se întâmplă chiar și între noi, cu frații mei și cu mama mea. Te facem să plângi, dar apoi îți pregătim băutura ta preferată“, a declarat el pentru „Entertainment Tonight“.



Matthew McConaughey a avut idile și cu actrițe precum Penélope Cruz, Jennifer Lopez sau Reese Witherspoon. Oare să fi trecut și ele prin același lucru?

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies