marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

SPECTRE a cucerit box-office-ul. Scena cu care noul film cu James Bond a intrat in Cartea Recordurilor

James Bond a cucerit box-office-ul nord american inca de la debut. Spectre, noul capitol din aventurile spionului 007, au facut incasari de 73 de milioane de dolari, in primul weekend.

SPECTRE a cucerit box-office-ul. Scena cu care noul film cu James Bond a intrat in Cartea Recordurilor

Ultima productie din seria James Bond, "Spectre", s-a impus pe primul loc in topul incasarilor inca de la lansare, cu 73 de milioane de dolari, insa, conform analistilor, trebuie sa reuseasca incasari spectaculoase in afara continentului nord-american pentru a depasi recordul inregistrat de 'Skyfall', care este filmul seriei cu cele mai mari incasari (1,1 miliarde de dolari incasari totale), conform Variety.com.


Prin comparatie, la lansare, in SUA si Canada, 'Skyfall' obtinea incasari de peste 88 de milioane de dolari.

 

Dar, mai mult de atat, Spectre este de acum inclus in Cartea Recordurior, cu cea mai lunga cascadorie cu explozii realizata vreodata in filme. S-au folosit 33 de kilograme de exploziv si pesyte 8000 de litri de benzina, scriu cei de la Cnet.


Cel de-al 24-lea film al seriei James Bond a avut insa un debut puternic, adunand 117,8 milioane de dolari din proiectiile din afara SUA si Canada.


"Spectre"
, ultimul film cu Daniel Craig in rolul agentului 007, a avut un buget urias, de aproximativ 250 de milioane de dolari, cu 50 de milioane de dolari mai mult decat "Skyfall". In filmul regizat de Sam Mendes rolul antagonistului este interpretat de Christoph Waltz.


Producatorii peliculei sunt insa optimisti ca 'Spectre' are potentialul de a depasi recordul lui "Skyfall", urmand sa fie lansat in cateva tari cu piete cinematografice importante, asa cum sunt Coreea de Sud, Japonia, Franta, Australia si China. Dintre acestea China, unde productia "Skyfall' a obtinut incasari de 59,2 milioane de dolari, ar putea face diferenta.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies