marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: Episode VII are un titlu oficial. Noul film se va numi "Star Wars: The Force Awakens"

Al saptelea film din seria Star Wars a primit si titlul oficial. J.J. "Star Wars: The Force Awakens" este titlul si a fost anuntat oficial de studiourile Walt Disney, pe contul de Twitter.

Star Wars: Episode VII are un titlu oficial. Noul film se va numi Star Wars: The Force Awakens

Noul titlu a lasat in urma speculatiile, dar da nastere la noi interpretari despre ce se va intampla in noul film al sagai Star Wars. Star Wars: The Force Awakens este titlul primului film din serie regizat de J.J. Abrams, iar anuntul a fost facut joi de catre reprezentantii studioului Disney.
 

O parte dintre filmari au fost deja incheiata, iar actorii veterani Mark Hamill, Carrie Fisher si Harrison Ford au fost prezenti la un eveniment din Londra pentru a sarbatori acest lucru.
 

 

Alaturi de Andy Serkis ("Stapanul inelelor") si de Oscar Isaac ("Inside Llewyn Davis"), in "Razboiul stelelor VII" au fost distribuiti actorul suedez Max Von Sydow, actorul Adam Driver (starul din serialul "Girls/ Fetele"), Domhnall Gleeson si actorii debutanti John Boyega si Daisy Ridley. Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi din aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.


Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977. Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

 

 



Modifică setările cookies