marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: Episode VII: Ryan Gosling si Zac Efron ar putea juca in urmatorul film din franciza Razboiul Stelelor ?

Filmarile pentru prima parte din noua trilogie Razboiul Stelelor vor debuta peste cateva luni, iar presa americana zvoneste ca Ryan Gosling si Zac Efron se afla in negocieri cu producatorii pentru posibile roluri in Star Wars: Episode VII, informeaza SlashFilm.

Star Wars: Episode VII: Ryan Gosling si Zac Efron ar putea juca in urmatorul film din franciza Razboiul Stelelor ?

In acest moment, nu se cunosc detalii despre distributia urmatorului film Star Wars, insa zvonurile continua sa circule. Potrivit presei americane, Ryan Gosling si Zac Efron ar putea juca in filmul regizat de J.J. Abrams.


Ryan Gosling ar putea primi rolul fiului lui Luke Skywalker. Informatia a fost dezvaluita prima data de Latino Review, un site care a mai dat si in trecut zvonuri care s-au adeverit, dar si cateva "bombe" false. Insa, stirea a fost preluata de marile site-uri din lume si presa speculeaza ca producatorii ar putea oferi vesti noi luna viitoare, in cadrul evenimentului D23 Expo.


Un alt zvon care n-a fost inca confirmat este acela ca Leonardo DiCaprio s-ar fi intalnit cu producatorii de la Lucasfilm, insa in urma discutiilor a abandonat proiectul pentru un alt film, Roboetch, o ecranizarea unui serial anime celebru in anii '80. Conform presei americane, cei de la Lucasfilm ar fi vrut ca DiCaprio sa apara intr-un rol major in viitoarea trilogie.

 


In ultima saptamana, presa straina a tot lansat diferite zvonuri, chiar si despre o posibila plecare a lui J.J. Abrams de la carma filmarilor. Insa, George Lucas a oferit o declaratie publica in care a infirmat stirea. "Nu este deloc adevarat, J.J. Abrams nu a renuntat la Star Wars: Episode VII.  J.J. lucreaza intens la scenariu si este nerabdator sa inceapa productia anul viitor." a spus George Lucas.
 


In cadrul unei conferinte de presa, ce a avut loc luna trecuta, Abrams a vorbit despre viitorul Star Wars si spera ca filmarile sa inceapa la inceputului lui 2014. Acesta a mai spus ca se va muta in Londra spre finalul anului pentru etapa de productie.

 

"Daca totul merge conform planului, ne vom muta echipa in Londra spre finalul anului si ne apucam de treaba pentru noul film Star Wars. Aceasta serie este atat de importanta pentru oameni, e uriasa.  Cred ca cheia pentru a merge mai departe consta in onorarea trecutului, dar nu invierea acestuia. Vom onora mostenirea lasata, dar intr-o noua viziune" a spus acesta, citat de Hollywood Reporter.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies