marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În toți anii ăștia, Matthew Perry a mințit! Rezultatul autopsiei o confirmă

Raportul toxicologic a relevat că starul serialului „Friends” nu s-a lepădat niciodată de viciile sale.

În toți anii ăștia, Matthew Perry a mințit! Rezultatul autopsiei o confirmă
Vedeta din „Friends”, Matthew Perry, care a murit luna trecută la vârsta de 54 de ani în urma unei supradoze de ketamină, nu a fost „niciodată” curat.
 
Starul a declarat în cartea sa de memorii din 2022, care s-a vândut cel mai bine, că și-a depășit în cele din urmă dependențele cu ajutorul unui îndrumător și al celui mai bun prieten. Cu toate acestea, un prieten apropiat al starului care a preferat să nu fie numit a declarat: „A mințit pe toată lumea despre faptul că era abstinent. Nu a fost niciodată. Este foarte trist. Știi, cea mai mare minciună pe care a spus-o a fost probabil față de el însuși. Putea fi o persoană destul de manipulatoare când venea vorba de lupta sa cu drogurile, dar a dus o astfel de luptă și a luptat în fiecare zi până la sfârșit”.
 
O autopsie publicată vineri a confirmat că starul a murit din cauza „efectelor acute ale ketaminei” și a înecului, Matthew Perry având în organism cantități de ketamină similare cu cele ale unui pacient de spital aflat sub anestezie generală. „Departamentul de medicină legală din comitatul Los Angeles a stabilit că cauza morții actorului Matthew Langford Perry, în vârstă de 54 de ani, a fost cauzată de efectele acute ale ketaminelor”, a precizat vineri biroul medicului legist din Los Angeles. „Printre factorii care au contribuit la decesul domnului Perry se numără înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei (folosită pentru tratarea tulburărilor legate de consumul de opiacee). Modul în care a murit a fost accidental”.



 
Matthew Perry a fost găsit cu fața în jos în jacuzzi-ul care se învecinează cu piscina de la locuința sa din Los Angeles la 28 octombrie, la ora 16:17. Medicul legist a raportat că acesta urmase o terapie prin perfuzie cu ketamină ca tratament pentru depresie, dar ultima ședință a avut loc cu o săptămână și jumătate înainte de a muri, iar ketamina se află în organism doar trei-patru ore, ceea ce înseamnă că nu a dus direct la moartea sa. „La nivelurile ridicate de ketamină găsite în probele de sânge post-mortem, principalele efecte letale ar fi fost cauzate atât de suprastimularea cardiovasculară, cât și de depresia respiratorie”, a concluzionat medicul legist, Raffi Djabourian, potrivit „Daily Mail”.
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies