marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sub cerul liber, un thriller cu Bella Thorne și Kyra Sedgwick

O adolescentă și mama ei trebuie să lupte cu mijloace minime să supraviețuiască atacului unui psihopat.

Sub cerul liber, un thriller cu Bella Thorne și Kyra Sedgwick
După ce fiica lor, Hazel (Bella Thorne), împlinește 18 ani, fostul soț al lui Dee (Kyra Sedgwick) amenință că îi va tăia pensia alimentară dacă Hazel nu va urma un tratament pentru agorafobia ei paralizantă – frica de spații deschise. Forțată să meargă cu duba la centrul de tratament, Hazel se chinuie să intre în dubă, dar Dee reușește să-și convingă fiica să meargă, cu condiția ca ea să călătorească băgată într-o cutie, în care se va putea izola de ceilalți pacienți, transportați la același centru.
 
În timp ce călătoresc prin deșert, frații vitregi Pru și Jesse atacă duba pentru a răpi o moștenitoare bogată. Pru, afectat psihic în urma unei traume la cap provocate de mama sa abuzivă, reacționează haotic și o împușcă pe Dee. Drept reacție, Jesse îi împușcă pe toți ceilalți, pentru a nu mai exista martori, cu excepția moștenitoarei și a lui Hazel, care rămâne ascunsă în cutia ei. 


 
După ce Pru și Jesse pleacă, Hazel îi verifică pe ceilalți și o găsește pe mama ei rănită, dar încă în viață. Ea găsește pe o hartă o rezervație din apropiere, în care Hazel se aventurează să plece după ajutor. Drumul, în sine, nu e decât o luptă a lui Hazel cu sine, timp în care are halucinații cu fantoma surorii sale moarte, pe care nu a putut să o salveze într-un accident de înec.
 
Între timp, însă, ucigașii se întorc la dubă, iar mama ei este în pericol iminent.


 
Filmul „Sub cerul liber”/„Big Sky” (2015) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 22:00.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies