marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sylvester Stallone a ales un regizor australian necunoscut pentru The Expendables 3, cine il inlocuieste pe Simon West

Urmatoarea parte a seriei Expendables ar putea avea un regizor australian pe care l-a ales chiar Sylvester Stallone, conform The Hollywood Reporter. Acesta a declarat ca Patrick Hughes ar fi perfect pentru job, desi regizorul nu a facut pana acum filme cu bugete mari sau vedete importante.

Sylvester Stallone a ales un regizor australian necunoscut pentru The Expendables 3, cine il inlocuieste pe Simon West

Seria Expendables si-a propus inca de la inceput sa nu se ia prea in serios si a reusit sa faca acest lucru, in acelasi timp strangand o armata loiala de fani. Cea de-a treia parte promite mai multe explozii si impuscaturi si ii va avea in distributie pe Stallone si Jason Statham, dar si pe Wesley Snipes.

Patrick Hughes
l-ar putea inlocui pe Simon West pentru regia The Expendables 3, asa cum isi doreste si vedeta filmului, Sylvester Stallone. Aceasta decizie a fost intampinata cu scepticism, dat fiind faptul ca cel mai cunoscut film al lui Hughes este thriller-ul Red Hill (2010), singurul lui lungmetraj. Cu toate acestea, Stallone i-a vazut potentialul si acum il vrea in echipa.

Viitorul lui Hughes va fi decis de producatorii de la Millenium insa, The Hollywood Reporter spunand ca regizorul se va intalni cu ei in saptamanile urmatoare pentru a semna contractul.Pe langa Stallone, Statham si Dolph Lundgren , producatorii vor sa ii include in distributie si pe Nicholas Cage, Steven Seagal, Wesley Snipes si Harrison Ford. Inca nu se stie daca acestia au acceptat ofertele si daca ii vom vedea cu pistoale in mana pe marele ecran.

 

The Expendables 2 a avut castiguri de peste 300 milioane de dolari la nivel mondial, de la un buget de 100 milioane de dolari, fiind considerat un succes la box-office. Filmarile pentru cea de-a treia parte a seriei trebuie sa inceapa in perioada iulie-septembrie. Inca nu se stie niciun detaliu despre scenariu sau distributie, iar fanii asteapta cu sufletul la gura  orice declarative oficiala. Ramane de vazut daca Millenium il accept ape Hughes la conducerea filmului si daca se vor reusi in sfarsit sa il convinga si pe Clint Eastwood sa accepte un rol.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies