marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sylvester Stallone regretă că și-a îndepărtat tatuajele dedicate soției sale, acum că s-au împăcat

Un gest orgolios făcut la nervi îl putea costa căsnicia de 25 de ani cu fostul manechin, mama celor trei fiice ale sale.

Sylvester Stallone regretă că și-a îndepărtat tatuajele dedicate soției sale, acum că s-au împăcat
Unul dintre cei mai mari duri de pe ecrane este un copil supărăcios și orgolios, în viața de zi cu zi. Îi place să fie liber să facă ce-i place, să-și umple garajul cu „jucării“ scumpe, să stea cu câinele lui, să iasă cu băieții și să tragă de fiare. A, și să cheltuiască nebunește pe tot ce are chef. De aici și zâzania din sânul familiei sale, care a vrut să-i limiteze pofta de risipă și să-i atragă atenția să fie mai chibzuit.
 
Cu siguranță, zilele petrecute departe de Jennifer Flavin i-au oferit timp să reflecteze asupra comportamentului său și, mai ales, a deciziei de a vinde o casă din patrimonial familiei, anume cea în care se va muta Adele în L.A., fără a consulta pe nimeni. De unde a și pornit totul! 
 
La fel, la o lună după ce Jennifer Flavin, în vârstă de 54 de ani, i-a cerut divorțul lui Sylvester Stallone, în vârstă de 76 de ani, o sursă apropiată actorului a declarat în exclusivitate pentru „Hollywood Life“ că acesta regretă și decizia de a-și șterge tatuajele cu soția sa, acum că s-au împăcat. „Faptul că Jen a depus cererea de divorț a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales pentru Sly“, a dezvăluit sursa din interior. „Ca toate cuplurile, au problemele lor, dar el nu se aștepta ca ea să meargă atât de departe, iar când a aflat a reacționat foarte impulsiv, acoperindu-și tatuajele dedicate ei cu imaginea câinilor lui. Pe fondul împăcării, Sylvester Stallone se gândește să-și facă un nou tatuaj în onoarea ei și, totodată, promite să facă tot posibilul ca lucrurile să nu mai devieze niciodată atât de mult.“



Sylvester Stallone s-a căsătorit cu Jennfier Flavin în 1997 și au împreună trei fete: pe Sistine, Scarlet și Sophia.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies