marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ted si Magic Mike, incasari record in week-end-ul lansarii. Cat au platit americanii pentru a vedea scenele socante din cele mai asteptate filme ale verii

Ted si Magic Mike, doua dintre cele mai asteptate filme ale anului, au avut premiera vineri, reusind sa stranga sume-record din incasari inca din primele zile.

Ted si Magic Mike, incasari record in week-end-ul lansarii. Cat au platit americanii pentru a vedea scenele socante din cele mai asteptate filme ale verii

 

GALERIE FOTO 20 de imagini noi din Magic Mike

 

Realizat de Seth MacFarlane, creatorul serialului de comedie animat The Family Guy, Ted este primul film live action care ii are in distributie pe Mark Wahlberg si Mila Klunis. In prima zi a lansarii oficiale, productia a avut incasari de 20,2 milioane de dolari, estimarile pentru intreg week-end-ul fiind de aproximativ 52 de milioane de dolari, cifre care il plaseaza pe primul loc in clasamentul lansarilor filmelor de comedie, eclipsand The Hangover (2009) care a strans 45 de milioane de dolari.

 

Mark Wahlberg este John un tanar din Boston a carui dorinta de a-si vedea viu ursuletul preferat din copilarie i se indeplineste in ajunul Craciunului.

Ursuletul Ted a carui voce este imprumutata de MacFarlane (scriitor si regizor al filmului) ii ramane un prieten apropiat de-alungul anilor. Insa lumea lui John este total data peste cap de consecintele pe care stilul de viata vulgar al ursuletului le are asupra sa, mai ales atunci cand acesta o Intalneste pe femeia visurilor sale - Lori (Mila Kunis).


Simpaticul ursulet realizat pe calculator se anunta a fi unul dintre personajele verii in SUA. Ted reprezinta debutul lui Seth MacFarlane ca regizor de filme pentru marele ecran.

 

Filmul este restrictionat publicului tanar din cauza continutului sexual, al limbajului vulgar si al scenelor explicite de folosire a drogurilor. Comedia Ted ajunge in cinematografe pe 13 iulie 2012.

 

 

De cealalta parte, Magic Mike a inregistrat castiguri de 19,4 milioane de dolari in prima zi a lansari, estimarile pentru intreg week-end-ul fiind de peste 40 de milioane de dolari.

 

In filmul regizat de Steven Soderbergh, Matt Bomer, Matthew  McConaughey si Channing Tatum isi arata talentele de stripperi si pachetelele de muschi. Productia se bazeaza pe experientele avute de actorul Channing Tatum ca stripper la 19 ani si va spune povestea unui tanar care se aventureaza in lumea fierbinte a striptease-ului masculin.

 

"Magic Mike este un film amuzant. Este scris intr-o nota comica, insa dupa cum il stiti pe Soderbergh nu a fost regizat in stil comic. Multe din evenimentele din film sunt fictive. Nu s-au intamplat in realitate" a declarat Channing Tatum care apare gol golut in noul trailer lansat de Warner Bros.

 

Mike (Channing Tatum) e stripper profesionist care stie sa se descurce in viata. Cand il cunoaste pe The Kid (Alex Pettyfer), il ia sub aripa sa pentru a-l invata cum sa fie stripper, sa agate femei si sa faca rost de bani. Dar adevarata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci... tamplaria. Asa ca visul lui e sa faca scaune, mai putin sa danseze in jurul lor... Oare va ajunge Mike Meseriasu’ sa-si vada visul cu ochii sau e atat de bun la striptease incat nu poate sa iasa de bunavoie din acest stil de viata?  Magic Mike se va lansa in Romania pe 20 iulie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies