marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Help, filmul care domina America de 3 saptamani: a egalat un record detinut de Inception. Vezi cand ajunge in Romania

Drama istorica The Help este cu siguranta marea revelatie a acestei veri.

The Help, filmul care domina America de 3 saptamani: a egalat un record detinut de Inception. Vezi cand ajunge in Romania

Pelicula cu Emma Stone in rolul principal este numarul unu in State pentru a treia saptamana consecutiva timp in care a strans incasari de peste 120 de milioane de dolari.

Filmul scris si regizat de Tate Taylor a strans 14,2 milioane de dolari in acest week-end. Productia care a avut un buget de doar 25 de milioane de dolari este singurul film al verii care a reusit sa se mentina pe primul loc in box office-ul din SUA mai mult de 2 saptamani la rand.

The Help, filmul fenomen al verii in SUA a picat testul istoriei: 10 pelicule care au ciopartit istoria


Mai mult din vara lui 2010 cand Inception al lui Christopher Nolan facea legea peste ocean niciun film nu a mai bifat primul loc ca incasari pentru 3 saptamani la rand. The Help ajunge in Romania pe 4 noiembrie.


Cele trei premiere ale saptamanii, The Debt ( 9.6 milioane de dolari incasari), Apollo 18 ( 8.7 milioane de dolari incasari) si Shark Night 3D ( 8.6 milioane de dolari incasari) au completat clasamentul din box office-ul acestui weekend in America.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies