marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Wolf of Wall Street: acesta a fost numit cel mai bun trailer al anului

Cel mai recent trailer al filmului The Wolf of Wall Street a fost numit cel mai bun trailer al anului, scriu cei de la AdWeek, dupa ce filmul a fost recompensat la un eveniment important din industria publicitatii de film.

The Wolf of Wall Street: acesta a fost numit cel mai bun trailer al anului


La editia din 2013 a Premiilor Grand Key Art, The Wolf of Wall Street, noul film Leonardo DiCaprio-Martin Scorsese, a fost premiat pentru cel mai bun trailer al anului.

Trailerul a fost creat de Industry Creative si a reusit sa impresioneze atat specialistii in publicitate, cat si cinefilii, care s-au declarat incantati de cum arata noul film al lui Scorsese, o drama puternica, imbinata cu umor si interpretari de Oscar.
 

 

In The Wolf of Wall Street, Leonardo DiCaprio este regele lumii, dupa ce cunoaste succesul ca bancher pe Wall Street. Bani, lux, petreceri depravate si femei frumoase fac parte din viata de zi cu zi a bancherului  Jordan Belfort, personajul lui DiCaprio, care in anii '70 a zguduit America. Primul trailer il arata pe DiCaprio intr-o lume in care banii cumpara si guverneaza tot, iar el cade prada lacomiei. "In anul in care am implinit 26 de ani, castigasem 49 de milioane de dolari, ceea ca ma scotea din minti pentru ca faceam doar 1 milion de dolari pe saptamana." spune DiCaprio in unul dintre trailere.
 

 

 

 

 


Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”. A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte.

 

The Wolf of Wall Street se va lansa in SUA pe 25 decembrie 2013, insa in Romania ajunge in luna ianuarie a anului 2014.
 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies