marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise a vorbit pentru prima data despre divortul de Katie Holmes: Nu ma asteptam la asta

Actorii americani Tom Cruise si Katie Holmes au divortat in august 2012, insa starul din "Mission Imposible" s-a abtinut pana acum sa vorbeasca despre separarea de mama fetitei lui, Suri.

Tom Cruise a vorbit pentru prima data despre divortul de Katie Holmes: Nu ma asteptam la asta

Iata insa ca la aproape un an de la separare, Tom Cruise a acceptat sa vorbeasca pentru prima data despre sentimentele pe care le-a trait atunci cand a aflat de decizia sotiei sale, scrie Daily Mail.


"Nu ma asteptam la asta. Viata este o continua provocare. Ajungi la 50 de ani si te gandesti ca ai totul sub control, ca totul este asa cum trebuie sa fie si, deodata, te loveste. Asta inseamna viata", a declarat actorul pentru o revista germana.


Katie Holmes a anuntat ca a cerut divortul de Tom Cruise pe 28 iunie 2012, cu doar cinci zile inainte ca acesta sa aniverseze implinirea a 50 de ani. "Viata este o tragi-comedie. Ai nevoie de o doza de umor. Acea intamplare mi-a oferit ocazia de a ma gandi la viata mea foarte serios", a mai spus starul american.


Katie Holmes a anuntat, pe 28 iunie 2012, ca a depus la tribunal o cerere oficiala prin care a solicitat divortul de Tom Cruise. Actorul, in varsta de 50 de ani, a fost, potrivit mai multor marturii, luat prin surprindere de initiativa sotiei sale. Un acord financiar a fost incheiat de cei doi fosti parteneri de viata la mai putin de doua saptamani dupa aceea. Mariajul lor s-a incheiat oficial la sfarsitul lunii august, in urma divortului actrita urmand sa primeasca o pensie alimentara de 400.000 de dolari pe an. Katie Holmes a obtinut custodia principala asupra micutei Suri, iar Tom Cruise beneficiaza de un drept de vizita substantial. Cuplul s-a casatorit intr-un castel italian in noiembrie 2006.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film. Pe langa hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibila", Cruise are in palmares si filme indreptate spre cinematograful de arta: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg inchisi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), si "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

 

In aceasta saptamana, actorul aduce pe marile ecrane din Romania super productia SF Oblivion. Acest proiect ambitios regizat si co-scris de Joseph Kosinski (Tron Legacy), are actiunea plasata in viitor, pe un Pamant care a fost distrus de anii de razboi cu o rasa extraterestra. Chiar daca omenirea a castigat lupta, jumatate din suprafata planetei a fost devastata. Oamenii au fost evacuati in orase plutitoare, deasupra norilor si drone speciale care curata pamantul de brutele ramase mentin siguranta locului.

 

Tom Cruise il interpreteaza pe Jack Harper, un militar veteran si unul dintre putinii reparatori de drone, trimis pe Pamantul devastat de razboiul lung cu o rasa extraterestra, misiunea lui de amploare fiind extragerea resurselor ce au mai ramas si repararea dronelor. Intr-una din calatoriile sale zilnice, Jack da peste o frumoasa necunoscuta, pe care o salveaza din ramasitele contorsionate ale unui modul de salvare, cu care aceasta s-a prabusit. Aparitia ei ii da peste cap aparent banala existenta si declanseaza totodata un lant de evenimente care il transforma in singura speranta a omenirii. Tom Cruise ajunge prins si intre doua femei jucate de Olga Kurylenko si Andrea Riseborough.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies