marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise: actorul s-a antrenat timp de 30 de ani pentru cascadoriile din Jack Reacher

Mission: Impossible 4 a mai sters din vanataile suferite de imaginea lui Tom Cruise in ultimii ani: filme slabe, divort, scientologie, scandaluri. Actorul tace si face ce stie el mai bine iar ultimul film "Jack Reacher. Un glont la tinta" a fost primit cu mult entuziasm dupa cum o arata nota de pe IMDb (7.3/10)

Tom Cruise: actorul s-a antrenat timp de 30 de ani pentru cascadoriile din Jack Reacher

Noua franciza asumata de Cruise a impins si mai mult limitele actorului care si-a facut singur toate cascadoriile cu masinile din acest film, desi la un moment dat s-a si accidentat usor.Prima adaptare a unei carti din seria scrisa de Lee Child, Jack Reacher. Un glont la tinta e un thriller in care Tom Cruise este pentru a "mia" oara un priceput erou de actiune.


Actiunea incepe cu un lunetist care face ravagii in orasul Pittsburgh. Politia il aresteaza repede pe fostul infanterist James Barr (Joseph Sikora), pe baza maldarului de dovezi care indica, clar, in directia sa.


Dar acesta isi sustine nevinovatia si cere ajutorul fostului maior militar de politie, Jack Reacher (Tom Cruise), care traieste nomad, fara acte, casa sau masina. Acesta colaboreaza cu avocatul lui Barr, Helen Rodin (Rosamund Pike), pentru a-l gasi pe atacator si pune cap la cap informatii care trimit spre un asasin platit rus, cunoscut drept „The Zec” (regizorul bavarez Werner Herzog). Eroul din 18 romane scrise de Lee Child (pseudonimul literar al britanicului Jim Grant, care s-a apucat de scris dupa ce a fost concediat din televiziune), Reacher a aparut in 1997.


Actorul a dezvaluit intr-un show televizat in Marea Britanie ca a vrut ca Jack Reacher sa arate cat mai realistic posibil pentru spectatori. "Sunt atat de multe efecte speciale in filme, incat simt nevoia sa filmez cat mai multe lucruri fara ecranul verde in spate. Publicul simte diferenta"


Actorul in varsta de 50 de ani a dezvaluit ca ignora pe toata lumea atunci cand este sfatuit sa nu-si faca singur cascadoriile: "Ii ignor. In film spui o poveste si trebuie sa aduci ca actor implicarea emotionala si fizica a personajului"


"M-am antrenat timp de 30 de ani pentru aceste cascadorii. Sunt momente pline de adrenalina, trebuie sa fii concentrat pe detalii tehnice, insa se poate termina prost. Unele dintre cascadoriile care au scapat de sub control apar chiar in film, insa nimeni nu a fost ranit. Nimeni nu a ratat o zi de munca."

 

Jack Reacher poate fi urmarit in aceasta perioada la cinema si in Romania



Modifică setările cookies