marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise ar putea filma o scenă în spațiu pentru următorul său film

Actorul care își face singur multe din cascadorii vrea să-și testeze și mai mult limitele.

Tom Cruise ar putea filma o scenă în spațiu pentru următorul său film
Doar cerul era mai sus de ambițiile lui, dar chiar și el poate fi depășit. Tom Cruise vrea să iasă dincolo de atmosferă pentru a filma cea mai tare scenă din cariera lui. Cel puțin, asta susține RadarOnline.com, care anunță că actorul ar putea face o excursie în spațiul cosmic pentru a turna câteva cadre pentru un viitor film în afara Stației Spațiale Internaționale (ISS). 
 
Practic, protagonistul din „Top Gun“ ar putea deveni primul civil care face o ieșire în spațiu în afara ISS pentru o nouă peliculă. Studiourile Universal Studios au oferit mai multe informații despre potențiala cascadorie ieșită din comun. Potrivit conducerii companiei de producție, Cruise ar bifa acest record. Donna Langley a vorbit pentru BBC despre planurile de producție: „Avem un proiect grozav în curs de dezvoltare cu Tom, care îl are în vedere pe acesta să ducă o rachetă pe Stația Spațială. Să sperăm că va deveni primul civil care va face o plimbare în spațiu în afara Stației Spațiale Internaționale.“
 
Viitoarea producție Universal îi va oferi lui Cruise șansa să în istorie, rolul său fiind cel al unui tip care se ajunge în situația de-a fi singurul care ar putea salva Pământul.
 
Ideea filmului e pe masa celor de la Universal de vreo doi ani, când SpaceX al lui Elon Musk și NASA s-au alăturat proiectului, care-l va reuni pe Tom Cruise cu regizorul Doug Liman, cel cu care a lucrat anterior și pentru pelicula „The Edge of Tomorrow“.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies