marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise a prezentat „Top Gun: Maverick“ de la manșa unui avion

Sequelul filmului de succes lansat în 1986 a avut parte de-o promovare la mare înălțime.

Tom Cruise a prezentat Top Gun: Maverick de la manșa unui avion
La 36 de ani după ce blockbusterul „Top Gun“ l-a consacrat pe Tom Cruise ca star al filmelor de acțiune, studiourile Paramount, în colaborare cu Skydance Media și Jerry Bruckheimer Films lansează continuarea „Top Gun: Maverick“.
 
Sequelul reia povestea pilotului de încercare Maverick, cu un Tom Cruise aflat în pragul celor 60 de ani. Dar nu vă uitați în buletin! Căci preferatul doamnelor (chiar și acum, după trei decenii!) se laudă că-și face singur multe dintre cascadorii. Și, dacă nu ne credeți, aflați că prezentarea lui „Top Gun: Maverick“ s-a făcut dintr-un avion în zbor, care îl avea la manșă pe inegalabilul Tom Cruise.
 
El poate fi văzut la bordul unui aparat de zbor care survola Africa de Sud, în cadrul unui mesaj video transmis participanţilor la CinemaCon, marea adunare anuală a proprietarilor de săli de cinema, din Las Vegas.
 
„Salut tuturor. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo cu voi. Îmi pare rău pentru zgomot“, se aude Tom Cruise vorbind, având pe fundal zgomotul motorului avionului. „După cum vedeţi, urmează să filmez ultimul episod din «Misiune Imposibl㻓, a glumit el. 

 
De la „sol“, de la CinemaCon din Las Vegas, a venit și replica lui Jerry Bruckheimer, care a fost producător al primului film „Top Gun“: „Tom dă lovitura tot timpul şi nu-l poţi opri“.
 
Lansarea filmului „Top Gun: Maverick“ era programată initial pentru 2020, dar a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, el este anunțat pentru luna mai, când va avea premiera oficială la Festivalul de Film de la Cannes. Tot ce se știe la această oră este că, pentru filmări, s-au folosit avioane de luptă reale ale Marinei Militare americane și că s-au folosti câte șase camere de filmat în cabinele avioanelor.


Cât privește coloana sonoră, aceasta a fost scrisă de Lady Gaga. „Când am scris această melodie pentru «Top Gun: Maverick», nici măcar nu mi-am dat seama de multiplele straturi pe care le atingea din film, din propriul meu psihic și din realitatea lumii în care trăim. Am lucrat ani de zile, perfecționându-l, încercând să-l facem al nostru. Am vrut să modelez muzica într-o melodie care să fie ecoul nevoii noastre profunde de-a fi înțeleși și de-a încerca să ne înțelegem unul pe celălalt – dorința de-a fi aproape atunci când ne simțim atât de departe și capacitatea de-a sărbători eroii vieții. (…) Acest cântec este o scrisoare de dragoste către lume în timpul și după o perioadă foarte grea. Am vrut să auziți asta de atâta timp. Și sunt atât de încântată să vi-l dăruiesc pe 3 mai. «Hold my hand» («Ține-mă de mână»)“.

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies