marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise e pe varful celor 2 miliarde de dolari. O noua imagine din Misiune Imposibila 4

Regizorul Brad Bird le-a oferit celor de la Yahoo imagini noi din Mission: Impossible - Ghost Protocol viitorul film din franciza cu un urias succes international produsa de studiourile Paramount.

Tom Cruise e pe varful celor 2 miliarde de dolari. O noua imagine din Misiune Imposibila 4

In noua imagine il puteti vedea pe Tom Cruise reintors in rolul agentului Ethan Hunt, atarnat in Dubai de Burj Khalifa cea mai inalta cladire din lume.

Cele trei filme din serie au cumulat incasari totale de peste 2 miliarde de dolari in toata lumea.

Filmarile pentru cel mai nou film din serie au inceput la Dubai si au continuat la Moscova, Praga si Vancouver.

Producatorii filmului sunt, alaturi de Tom Cruise, J.J. Abrams si Bryan Burk, prin intermediul companiei de productie a lui Abrams, “Bad Robot”.


Mission: Impossible. Ghost Protocol reuneste o echipa de staruri in fruntea careia se afla Tom Cruise, caruia i se alatura Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Lea Seydoux si Anil Kapoor. Filmul este regizat de Brad Bird, care se afla la primul sau film de lung metraj neanimat.


Scenariul le apartine lui Josh Appelbaum si Andre Nemec, si se bazeaza pe o poveste creata de Appelbaum, Nemec si Abrams. Producator executiv este Jeffrey Chernov, iar co-finantarea este asigurata de compania Skydance Productions, a lui David Ellison.


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies