marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul pentru care timpul sta in loc. Cum arata Tom Cruise dupa 25 de ani de la filmul care l-a facut celebru

Dupa 25 de ani de cariera in care a facut filme istorie cu Top Gun si a jucat in filme memorabile ca  The Color of the Money, Rain Man, Interview with a vampire, Jerry Maguire, Vanilla Sky sau seria Misiune Imposibila, Tom Cruise arata la 49 de ani aproape la fel de tanar ca atunci cand a debutat ca actor.

Actorul pentru care timpul sta in loc. Cum arata Tom Cruise dupa 25 de ani de la filmul care l-a facut celebru

In ultimele doua saptamani, Cruise a fost mai activ ca niciodata, promovandu-si cel mai recent film al sau, Mission: Impossible - Ghost Protocol, al patrulea film din seria care l-a transformat intr-un adevarat erou de actiune. La 49 de ani, actorul american inca mai frange inimi asa cum o facea cu 25 de ani in urma, cand aparea in celebra uniforma din Top Gun.

 

Actorul arata intr-o forma de zile mari in Mission: Impossible - Ghost Protocol, in care fanii vor avea ocazia sa il vada facand unele din cele mai grele cascadorii, inclusiv cea in care atarna de un fir de cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai. 

Se pare ca antrenamentele fizice serioase si un regim strict sunt cele care il ajuta sa arate atat de bine la 49 de ani (daca nu punem la socoteala banii si scientologia).


Votat de revista Entertainment Weekly al 31-lea cel mai mare star de film din istorie, Tom Cruise a revenit in forta in 2011 cu Mission: Impossibile - Ghost Protocol, in care demonstreaza ca inca este capabil sa isi dea pe spate fanii cu scene explozive de actiune.

 

Tom Cruise le mai pregateste acestora o supriza  in 2012, cand va juca in Rock of Ages, adaptarea moderna a show-ului de pe Broadway si in care actorul american va putea fi vazut intr-o ipostaza inedita, cea de rocker.

 

Fanii din Romania il pot vedea incepand cu 16 decembrie pe marile ecrane in Mission: Impossibile - Ghost Protocol



Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies