marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sunt frumoase, dar NU au talent! Care crezi ca este cea mai slaba actrita?

De multe ori e chiar periculos sa rasfoiesti reviste glossy. Dupa ce iti clatesti ochii numai cu vedete super dichisite, cu masuri perfecte, cariere de succes si tenuri luminoase nu prea-ti mai vine sa te uiti in oglinda.

Sunt frumoase, dar NU au talent! Care crezi ca este cea mai slaba actrita?

O usoara demoralizare e perfect normala, chiar daca stim cu totii ca aceste vieti fara de cusur sunt doar niste scamatorii publicitare. Doar ca pe unele actrite de la Hollywood nici macar asta nu le mai ajuta. Doamnelor si domnisoarelor din lista le lipseste atat de flagrant talentul incat nici cel mai iscusit PR nu mai e capabil sa le salveze. Or fi ele frumoase, dar asta nu le impiedica sa plece acasa cu “Zmeuricile” in poseta.

5. Kristen Stewart

E drept, il poate tine de mana pe Robbert Pattinson oricand are ea chef. Multe din fanele “Twilight” ar da orice sa fie o zi in locul ei din aceasta cauza. Mare atentie insa ce zi va alegeti, fetelor: sa nu dati chiar peste cea in care veti fi nominalizate la “Zmeura de Aur” pentru “Cea mai proasta actrita a anului”. Kristen a avut si astfel de clipe – anul acesta a intrat pe lista neagra pentru rolul sau din “Eclipse”.

Ce i se reproseaza? Ca e lipsita de expresivitate, ca figura ei ramane neschimbata indiferent de situatie. Fanii filmului spun ca e neinteleasa. Dar e greu totusi sa empatizezi cu o astfel de persoana. Pana la urma nimeni n-a mai fost pus sa aleaga intre un varcolac si un vampir pana acum.


4. Lindsay Lohan

Dupa ce a iscat scandaluri peste scandaluri cu viata sa tumultoasa, aproape uitasem ca Lindsay este si actrita. Comisia de la "Zmeura de Aur" n-a uitat-o insa. Dupa ce a fost nominalizata in 2006 pentru “Just My Luck”, Lohan s-a ambitionat nespus. Ca dovada, in 2007 juriul n-a putut sa isi dea seama care din rolurile sale (in cadrul aceluiasi film - “I know who killed me”) este mai prost. Asa ca le-au “incoronat” pe amandoua!


3. Paris Hilton

Asa cum toti copiii din familii putred de bogate vor sa calce pe urmele parintilor, Paris si-a tot cautat la randul ei rostul in viata. Le-a incercat pe toate: designer de moda, cantareata, fotomodel, scriitoare, actrita. Din pacate, singurul succes al blondei intr-ale “actoriei” s-a datorat casetei video deocheate in care aparea iubindu-se de mama focului cu prietenul ei. Cat despre restul filmelor sale, mostenitoarea imperilui Hilton a primit numai aprecieri...negative. Spre exemplu: un trofeu “Zmeura de Aur”, in 2008, pentru “The Hottie and the Nottie”. Mai degraba “the Nottie” decat “the Hottie”, ar zice rautaciosii.


2. Jessica Alba

Cele mai importante roluri de pana acum ale Jessicai Alba au fost: o super-eroina sexy, o cautatoare de comori sexy, o femeie oarba sexy, prietena sexy, prietena malefica sexy si un agent de vanzari sexy. Faptul ca primele cautari pe Google includ si ele cuvantul “sexy” (sau sinonime de-ale acestuia) spune cate ceva despre cariera actritei. La fel de multe spune si “performanta” de a obtine 7 nominalizari la “Zmeura de Aur” in doar 3 ani. Sau “titlul” oferit de comunitatea Latino.com, care a declarat-o cea mai proasta actrita din 2008.

De apreciat este si umorul cu care au denumit premiul respectiv: “There’s Always Waitressing Award for Worst Actress in a Movie”. Se poate ca Jessica sa nu fi fost la fel de amuzata, totusi.

1. Megan Fox

In functie de sondajele de pe moviefone.com, Megan a fost votata cea mai sexy actrita din 2009. Aceiasi oameni au votat-o si drept cea mai proasta actrita din 2009. Revista "FHM" a numit-o cea mai sexy femeie in viata. La “Zmeura de Aur” a fost nominalizata deja de 3 ori, pentru “Transformers”, “Jennifer’s Body” si “Jonah Hex”. Chiar si apetisanta bruneta a recunoscut ca nu e o actrita foarte buna, asa ca nu mai exista loc de controverse.

Este dovedit (aproape) stiintific ca Megan Fox este cea mai proasta, dar si cea mai sexy vedeta contemporana de la Hollywood. Mmm... felicitari? Pe jumatate?


Care ti se pare cea mai slaba actrita din cele 5? (1102 voturi)
Kristen Stewart
16.70%
Lindsay Lohan
7.35%
Paris Hilton
61.62%
Jessica Alba
3.54%
Megan Fox
10.80%

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies