marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai mare lupta de box office a anului se da in acest weekend: bate The Dark Knight Rises recordul stabilit de The Avengers?

Lansarea partii finale din trilogia lui Batman, The Dark Knight Rises este vazuta pe teritoriul nord american drept cel mai mare eveniment al culturii pop al anului.Va reusi insa filmul regizat de Christopher Nolan si cu Christian Bale in rolul Cavalerului Negru sa bata recordul fantastic al productiei The Avengers realizat de studiourile rivale - Marvel?

Cea mai mare lupta de box office a anului se da in acest weekend: bate The Dark Knight Rises recordul stabilit de The Avengers?


Producatorii de la Warner Bros au declarat pentru The Hollywood Reporter ca filmul cu Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway si Marion Cotillard va reusi fara probleme sa stranga peste 158 de milioane de $ la finalul acestui weekend in SUA.


Ultimul film cu si despre Batman realizat de Christopher Nolan si Christian Bale are toate sansele sa devina cel mai bun debut de film 2D din istorie peste ocean, insa nu va depasi recordul de 207.4 milioane de $ reusit in weekendul lansarii de Disney/ Marvel cu The Avengers. Motivul este simplu: The Dark Knight Rises este filmat IMAX,  insa nu si 3D,  deci pretul biletelor este mai mic.


Inainte de startul weekendului, The Dark Knight Rises a fost lansat intr-un numar restrans de cinematografe in SUA u nde a reusit sa vanda bilete de 25 de milioane de $, un adevarat record. Filmul a reusit sa vanda bilete in avans pentru premiera din weekend de 30 de milioane de $ - un adevarat record. 


Regizorul Christopher Nolan a explicat pasiunea americanilor pentru personajul Batman incercand sa-i apare pe fanii care au reactionat agresiv, amenintand chiar cu moartea pe criticii care au dat recenzii nefavorabile filmului:  "Cred ca fanii sunt foarte inflacarati in legatura cu aceste personaje, pun foarte multa pasiune. Batman are o istorie de 70 de ani si exista un motiv pentru care a rezistat atat.  Are un mare succes iar fanii reactioneaza intotdeauna la povestile sale" a declarat regizorul.

"Bruce Wyane/Batman este un personaj care te inspira. Este un om. Nu e ca Superman. Nu are super puteri. Da, este extrem de bogat, insa la un nivel fundamental incearca sa se provoace fizic si mental si se dedica total unei cauze" a mai declarat Nolan pentru Entertainment Weekly.


"The Dark Knight Rises este practic punctul culminant al povestii lui Batman" mai spune regizorul Chris Nolan.

Au trecut 8 ani de cand Batman (Christian Bale) a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon (Gary Oldman) sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii.

Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase Selina Kyle (Anne Hathaway). Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane (Tom Hardy), un terorist mascat al carui crud plan pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.

 

The Dark Knight Rises va intra in cinematografele din Romania pe 27 iulie.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies