marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tragedie sub ochii lui Johnny Depp in filmul de un sfert de miliard de $, The Lone Ranger: un membru al echipei a murit la filmari

Indragitul actor Johnny Depp este indurerat de moartea unei membru al echipei de filmare ce lucra alaturi de el pe platourile de la blockbusterul The Lone Ranger.

Tragedie sub ochii lui Johnny Depp in filmul de un sfert de miliard de $, The Lone Ranger: un membru al echipei a murit la filmari


Platourile peliculei The Lone Ranger cu Johnny Depp, Armie Hammer si Helena Bonham Carter au fost lovite de o tragedie ieri in Los Angeles.  Un membru al echipei ce se afla intr-un bazin cu apa de pe unul dintre platourile din Acton a intrat in stop cardio-respirator si a murit inecat, scrie huffingtonpost.com.

Producatorii au anuntat intr-un  comunicat de presa ca sunt marcati de tragedie si promit sa fie alaturi de familia victimei. Tragedia s-a petrecut cu putine minute dupa ce starul din Piratii din Caraibe a turnat scene alaturi de Armie Hammer.


Johnny Depp filmeaza in aceasta perioada ultimele scene de la cel mai nou film al sau, ”The Lone Ranger”, unde interpreteaza rolul lui Tonto, un amerindian ce lupta in Vestul Salbatic. Actorul a fost surprins saptamana trecuta in costumatie completa infatisandu-l pe indragitul personaj TV, mai ales pentru publicul de peste Ocean.

The Lone Ranger e produs de Jerry Bruckheimer si va fi lansat pe 3 iulie 2013. Pelicula are un buget de peste 250 de milioane de $. Din distributie mai fac parte Helena Bonham Carter, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson.


The Lone Ranger este anuntat drept un western exploziv a carui actiune are loc in Vestul Salbatic. 6 politisti texani sunt atacati de o banda de criminali condusa de Butch Cavendish. Dupa atac, un indian, Tonto (Johnny Depp) ajunge la locul crimei si il descopera pe singurul supravietuitor, John Reid (Armie Hammer), omul care i-a salvat viata in trecut. Tonto il ajuta pe Reid, care isi acunde identitatea,  si sub numele de The Lone Ranger porneste in cautarea razbunarii.
 

Povestea justitiarului mascat The Lone Ranger care alaturi de prietenul Tonto lupta pentru dreptate in Vestul Salbatic i-a cucerit pe americani inca din 1933 cand a fost lansata sub forma de teatru radiofonic iar 10 ani mai tarziu a ajuns un faimos serial pe TV (1949 - 1957) unde cele doua personaje erau interpretate de Clayton Moore si Jay Silverheels. Au mai existat doua tentative de a reinvia legenda lui The Lone Ranger in 1981 si in 2003 cu un serial TV care insa nu a fost bine primit de public.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies