marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer interzis pentru Only God Forgives, filmul sangeros cu Ryan Gosling care va face valuri la Cannes

Wanna fight? intreaba Ryan Gosling la finalul primului trailer pentru thrillerul Only God Forgives, despre care presa straina scrie ca va avea mai mult ca sigur premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes din luna mai a acestui an.

Trailer interzis pentru Only God Forgives, filmul sangeros cu Ryan Gosling care va face valuri la Cannes

Fanii lui Ryan Gosling se pot bucura de primele imagini din Only God Forgives, filmul violent al lui Ryan Gosling. Acesta reprezinta a doua colaborare cu regizorul Nicolas Winding Refn dupa Drive, unul dintre cele mai bine primite filme din 2011 si care i-a adus premiul pentru cel mai bun regizor lui Refn la Cannes.

 

Acelasi duet a facut senzatie pe Croazeta in 2011, cu o nominalizare la Palme d'Or si cu trofeul pentru regie castigat de Nicolas Winding Refn. Doi ani mai tarziu, Gosling si Winding Refn ar putea reveni la Cannes cu un film care prezinta povestea unui personaj complicat, exilat la Bangkok din cauza unei crime, un lungmetraj care ar putea sa ii ajute pe cei doi cineasti sa paseasca din nou pe covorul rosu din fata Palais des Festivals, scrie presa straina.

 

Trailerul promite un film mult mai violent decat anteriorul proiect al celor doi, Drive, si o drama tulburatoare. Fanii au ocazia sa o vada pentru prima data si pe actrita Kristin Scott Thomas, care joaca rolul mamei lui Ryan Gosling in film.

Only God Forgives aduce povestea lui Julian (Ryan Gosling), un englez care traieste in Bangkok, unde este o figura respectata in cadrul lumii criminale din oras. Impreuna cu fratele sau, Billy (Tom Burke), acesta conduce un club de box thailandez, care nu este altceva decat un paravan pentru contrabanda de droguri. Cand Billy este ucis, mama celor doi frati, Jenna (Kristin Scott Thomas), soseste din Londra pentru a aduce acasa trupul fiului sau.Jenna insasi este in fruntea unei puternice organizatii criminale si este obisnuita sa obtina de fiecare data ce-si doreste. Prin urmare, decide sa razbune moartea lui Billy, declansand astfel un razboi sangeros.

Acesta este unul din cele doua filme pe care le va lansa actorul inainte de a lua o pauza: "Am facut destul de multe proiecte in ultimii 2 ani. Simt ca imi pierd pespectiva legat de ceea ce fac. Cred ca e bine pentru mine sa iau o pauza si sa revin dupa ce inteleg ce fac si de ce o fac. Cred ca prin aceasta pauza o sa am ocazia sa invat mai multe. Am nevoie de o pauza si cred ca si fanii simt nevoia". Vestea le-a demoralizat pe fane atat de mult incat s-a deschis o linie de suport la care acestea pot suna si pot asculta replici celebre din filmele actorului

 

 

Only God Forgives nu are inca stabilita data de lansare in cinematografe.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies